Gizemli Ses :S

Heavenguardian

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar... Opel 2006 Model Opel Astra H marka aracım var. Aracımın emniyet kemeri yerlerinden şıkır şıkır bir ses geliyor. Tabi stabil bir yola girdiğimizde. Normal midir acaba? Göğüste ses yok orası ses yapıo. Ama binenler duymuyor. Sadece ben duyuyorum. Şizofren mi oldum ki? :)

Kemerin omuz hizası için yukarı aşağı ayarlarlandığı yeri, eliniz ile oynatır mısınız? Büyük ihtimal ses oradan kaynaklı boşluk var ise. Bir üst yada alt kademeye alın sesi kesmesi lazım.

Denemiştim daha önce galiba işe yaramamıştı. Neyse... Müziğe devam :D

Ne tesadüf ya, bendende geliyor, hatta araçtan bir tek oradan ses geliyor, ve gıcık oluyorum.... Oda olmasa tık yok maşallah.... Sağ emniyet kemerinin olduğu yerden, tabanla birleştiği yerden geliyor benimki....

Daha önce stamir etmek için sökmüştüm emniyet kemerini, birşeylermi unuttum içinde merak ediyorum.... Daha önceden yoktu,,, civata falan mı kaldı:D:D:D:D

benim yolcu koltugu emniyet kemer kilidinde de o ses var yakında koltukla birlikte söküp atıcam :) binen duymuyo ama kulağıma gelio benim şıkır şıkır içi sallanıyo :)

Bu küçük şeylere kafa takma. Müziğin sesini yükselt duymassın.

Ben de öyle düşündüm de yine de sinir edebiliyor özellikle de o gün canın sıkkınken. :S

Bu küçük şeylere kafa takma. Müziğin sesini yükselt duymassın.

benim araçdan ne sesler geliyo ufak bi tıkırtı rahatsız etmesin sizi :) benm şöför koltuğu öne gelmiyo sıkıştı arkada kaldı ne var hiç bakmadım bile uzun süreliğine garaja çektim zaten aracıda :)

Geri