Gittiğimiz Okulların Adları Belki Tanıdık çıkar nedersiniz??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERGÜ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
istanbul

İlkokul ve ortaokul : Bahçelievler İlkögretim Okulu
Lise : Cağaloglu Anadolu Lisesi
Üniversite : T.C. Kadirhas Üniversitesi (halen)

Hüseyin bende Kadir Has mezunuyum. Hangi bölüm ve fakültede oldugunu söyleyebilirmisin? İ.İ.B.F de isen Enar Tunç dersine geliyomu? Bu arada sanıyorum 1 ay önceydi kız arkadaşımın ALES sınavı için Bahçelievler Lisesi nin oraya gelmiştim ve HSG plakalı siyah bi H kasa görmüştüm, egzoz ucu vardı sanırım sendin :)

Bu arada ben;

İlkokul- Ortaokul- Lise: Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki Lisesi

Üniversite: ( 2004 - 2008) T.C. Kadir Has Üniversitesi [İşletme Bölümü]

Master: ( 2008 - 2010 ) Galatasaray Üniversitesi [Lojistik ve Pazarlama Yönetimi Bölümü]

Çok güzel bazı arkadaşlar aynı okullaarda okudukları arkadaşları bulabiliyor bizim okukldan kimse yok mu?

İlkokul : Pursaklar İlkokulu

Orta okul : Pursaklar Ortaokulu

Lise : Ulus Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lİsesi

Üniversite: Dumlupınar Ünv. (Mobilya ve Dekorasyon Öğretmenliği)

Atatürk (erkek) Lisesi İzmir 1991-1994 (ben mezun olduktan 1 yıl sonra kızları almışlardı)

Sende de amma şans varmış kardeşim.

İlkokul : Ziya Gökalp İ.Ö.O. (Zeytinburnu / İST)
Ortaokul ve Lise : İsmail Rüştü Olcay Lisesi

İlkokul : Ziya Gökalp İ.Ö.O. (Zeytinburnu / İST)
Ortaokul ve Lise : İsmail Rüştü Olcay Lisesi (Zeytinburnu / İST)
Üniversite: Trakya Üniversitesi - Çorlu Mühendislik Fakültesi (Çorlu / Tekirdağ)

ilkokul hürriyet ilkokulu (daha doğrusu barakası:)) hürriyet mahallesi 1979-80/1983-84
ortaokul Nilüfer hatun ortaokulu nişantaşı 1984-85/1986-87
lise Şişli endüstri meslek lisesi 87-88/89-90
1990-1991 çalışma hayatı:)
Y.T.Ü.M.Y.O. (maslak kampüs)Ulaştırma 1991-1995 Terk:( tek ders matematik kaldı:)
Y.T.Ü.M.Y.O. (maslak kampüs)Restorasyon 1995-98 Mezun
İ.Ü. Taşınabilir Kültür varlıklarını koruma ve onarım Özel yetenek ile alıyor:) 1998-2002
hayatımız okullarda geçti:) varmı tanıdık bakalım:)

İlkokul - Lütfi Banat İlkögretim
Ortaokul - İstek Atanur Oguz
Lise - Ata Koleji
Üniversite - Karadeniz Teknik Üniv. (Uluslararası İlişkiler)
Yüksek Lisans - Marmara Üniv. (İşletme)

Lütfi banat levent te üniversite sınavına girmiştim. sabahın körü kuzenim araba ile sokağın girişine bırakıp dönmüştü. okula yürürken sokaktan çıkan 2 dobermanla gözgöze geldim, bi anlık bakışma sonrası tam yol tornistan hayatımın koşusunu yapıp bi villanın bahçe duvarına tırmandım. köpekler ayak ucuma kadar zıplayıp havlıyolar. bi an deponun full mazot dolu olduğunu hissettim oraya bıraktım bırakacam:) bahçeden taş arıyom yok kalemi silgiyi atsam sınavda ne yapacam. Ahh annemi dinleyip şeker alsaydım ya yanıma zihni açmasa da köpeklere rüşvet olurdu:)hayvanlara toprak avuçlayıp fırlatıyorum manzarayı düşünün:) köpekler durdu aşağıda hırlıyolar sadece. bahçeye girdim çıkış arıyorum bir baktım başka bir kulübe nabız 150 falan:) ben kısık sesle imdat imdat kimse yokmu:) aynı züğürt ağa patatez patatez:)
neyse kulübe boş ve bahçede köpek yok. sonra başka bir sınav adayı yaşıda büyük sokaktan geliyo sesimi duydu köpeklere hoşt hayt ulen çekti köpekler pırrr kurtulduk sınava girdik. kazandımmı hatırlamıyorum çünki o sınava 8 kere falan girmişimdir:) zaten o zamanlar 2 basamaktı... bi o kalmış aklımda. hala ordan geçerken o olay aklımdadır:)

ılkokul: 60. yıl ataköy ılk ogretım
lise: kagıthane anadolu lisesi
universitesi: trakya unıversitesi makına muhendıslgı (devam)

Geri