Gitti Ehliyet...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GeNcO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
birader geçmiş olsun, üzülme alırsın geri ehliyetini, bencede 2 biranın bedeli bu olmamalıydı, ama yeni düzenlemeyle hapis cezasıda geliyo diye duydum, bu gidişle işimiz yaş,,, ama unutma seçim süreci yaklaşıyo en olmadık yerde radar ve uygulama yapan ekipler görmek sıradan, hazineye para lazım dimi ama.:)

Geçmiş olsun.

Yanlış anlama ama 2 biranın bedeli hem kendi hem de yanındaki veya karşındaki 3-5 kişinin ölümüne sebep olabilecek derecede ağır olabilir. Hiç mi haber izlemiyorsun, bu işler marifet değil...

sonuna kadar katılıyorum sana...

gecmış olsun alkollu dıreksıyona kım cıkarsa cıksın ısterse akrabam cıksın atsınlar ıcerı umrumda olmaz bakmam bıle herkes can taşıyo bırnın basına senın yuzunden veya bı baskasının yuzunden bırsey gelse nasıl vercen sana bı olay antıyım madem konu acıldı gecen hafta iş yerı servısı bızım fabrıka ıscılerını tasırken gece yan yoldan gelen arac ana yoldan gıden servıse yandan carptı ıcınde ınsanlar vardı kımısının kafa göz yarıldı aractan kendılerını zor cıkarmıslar vuran eleman alkollu cıktı allah korudu adamları yanı
allah korumuş bı ehlıyetle gıtmesıyle kalmışsın bence bu sana ders olmuştur kusura bakma bıraz agır konuştum ama yaptıgın ıyı bırsey degıl savunulcak yanı yok tekrar gecmış olsun kardesım

Son düzenleme:
Geçmiş olsun..Hakettiğin cezadan daha azını almışın :) Sizin için 1 bira 2 bira önemli olmayabilir. Ama bir başkası sizin içtiğiniz biranın bedelini ödemek zorunda değil. Herkes bilinçli davranmalı. İnsanın beyninin uyuşturuyor refleksler zayıflıyor başka açıklaması yok bunun..

geçmiş olsun bende gidiyodum bi ara hiç ceza yemedim ama pariyerlere çarpıodum arkadaş olmasaydı gitmiştik yani el frenini çekmiş ben çevrimdışı:D ikitanede patlatmış sonradan farkına vardım:kop::kop:ondan beri alkollü binmem arabaya herkezde oluyordur tahminim arabaya binince bişe sanıyoz kendimizi kullanırım bişe olmaz sora bi bakmışın pilin bitmiş :D:

geçmiş olsun, sen kendine ders çıkardıysan gerisini boşver..

2 birayı lafın gelişi söyledin sanırım, çünkü 2 bira en fazla 0.50 promil çıkar diye biliyorum

Yanlış anlama ama 2 biranın bedeli hem kendi hem de yanındaki veya karşındaki 3-5 kişinin ölümüne sebep olabilecek derecede ağır olabilir. Hiç mi haber izlemiyorsun, bu işler marifet değil...

Marifet olmadığını biliyorum tabikide hani bende gidip savruk savruk araba kullanıyor yada tecrübesiz bir insan değilim şehir içindesin ve 40km hızı geçmiyorsun olduğundan daha yavaş gidiyorsun ve küçük şehir diye her kontrolde farklı plaka görünce çevirilmesine kızıyorum ben bu benım 1 ayda yediğim 2. ceza ve emin ol daha beterleri var.. Kendimi savunmuyorum Allah kaza bela vermesin Vardır bundada bir hayır tabiki çokta büyük ders oldu...

Geri