GiD to CiD ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ghent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ghent

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam..

Birkaç aydır CiD ekran araştırıp duruyorum TR de,ancak bulabilmiş değilim...Bugün bir Astra H sahibi ile tanıştım,kendisi 2005 Astrasına CİD ekran alıp ebaydan takmış,ve çok mükemmel olmuş..bana da ebayden almamı tavsiye ettii...bende solugu ebayde aldım,ancak tüm Cid ilanlarında Zafira,Signum,Astra H ve Antara gibi modeller yazmakta...

Şimdi Opel tüm modeller için ayrı ayrı Cid'ler mi üretiyor,yoksa Astra H yazan CiD'i alsam çalışır mı? Nelere dikkat etmem gerekiyor,çalışmaması için ne gibi sorunlar çıkması lazım? CD30 ile çalıştığını biliyorum,ve sanırım cid'in benim üniteden eski olmaması gerekiyormuş...

sizce bunu almalı mıyım?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAP...bayphotohosting

Astra H icin olanlar bilgidim kadari ile Corsaya uymuyor.

Servis'e sor istersen diyeceğim ama servisle pek aran iyi değil onu biliyorum. :D

Bilenler çıkacaktır elbet.. :)

uymuyor...

Sanırım araçtan sökülenlerin boşanmış olması gerekiyormuş:D

astra h yazanı alın ürün geldiğinde takın programlama yaptıktan sonra çalışır

bende cid ekran kullaniyorum. oncelikle servisten araciniza uygun cid ekranin parca numarasini isteyin. cunku butun modellerin ekrani farkli. hicbiri baska modele uymuyo. sonra saticiyla irtibata gecip satilik ekranin parca numarasini ogrenin. ayrica uretim tarihi de onemli. sonra ekran bosanmis mi veya 4 rakamli code mevcut mu diye sormaniz gerekiyo. eger sartlar uygunsa alabilirsiniz... geldikten sonra cid ekrana uygun cerceve almaniz gerekiyo. Turkiye deki yetkili servisten de alabilirsiniz bildigim kadariyla corsanin ekran cercevesi pahali bi parca degil. ama ozel siparisle almanyadan getircekler o yuzden 20-30 gun beklemeniz gerekecek. hersey tamamlandiktan sonra montaj ve tech2 den programlanmasi gerekiyo. ondan sonra keyifle kullanabilirsiniz...

o zaman yalan oldu benim Cid.. cünkü hepsi Astra H dediğine göre,parça kodu kesinlikle uymaz :D

Geri