Gıcırtııı!!

klink21bucuk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracımın arkasında 2-3 kişi oturduğu zaman hafif tümseklerden geçince sağ arka taraftan gıcık edici bir gıcırtı geliyor.insanı delirten bu gıcırtı sesi nerden geliyor olabilir?yardım ederseniz çok memnun olurum..

opel araçların amortüsörleri serttir benim b kasa corsa aracım var gerçi 12 yaşında normaldir gıcırdaması ama bendede öyle oluyor sanırım amortüsörün sert olmasından

yok sanmıyorum amortisörden olsun.aracım daha 10 000 bile olmadı.sanki yağsız bir parçanın gıcırdaması gibi bir ses..

soğuklarda yay beton gibi oluyo esneyince yapabilir

opelin kronik sorunu viraj denge demir lastiğimidir nedir onlar yapıyor, bu sabah -4 derecede büroya gelirken sanki paslanmış tahtaravellinin üzerinde geldim o derece yani

yay değiştirmek mi gerekiyor yani :) masraf çıkartmayın ya başka çaresi yok mu kardeşler

kapı gıcırdayınca margarin sürüyorum ama :) buna ne yapılır bilmiyorum :)

Bu sesten özellikle soğuk havalarda çoğu sürücü şikayet ediyor. Havalar biraz ısınsın ona göre karar ver. Ses kesilmez ise torsiyon burçlarına ve viraj lastiklerine bir baktırırsın.

Bu sesten özellikle soğuk havalarda çoğu sürücü şikayet ediyor. Havalar biraz ısınsın ona göre karar ver. Ses kesilmez ise torsiyon burçlarına ve viraj lastiklerine bir baktırırsın.
teşekkürler abi verdiğin bilgiler için.bakalım baharda ses devam ederse servise götürürüm o zaman.peki garanti kapsamına girer mi böyle bir arıza?

bende de aynı sorun vardı bugün garantiden amortisör halkası değiti ve yağlandı.:)

Geri