GEYİK MUHABBETİ YAPMAK YASAKTIR (haftanın sorusu)

bana mantıklı geldi walla :) metre olmazda 10 karış 20 karış olur sorun olmaz :)

ben ateşli silah diye bi ibare kullanmadım ayrıca ateşli silah diye duymuş olsaydım banada mantıksız gelirdi ben bahsi geçen konunun tum ayrıntılarını bulup tekrar paylaşır ve size bilgi veririm sizde bende zan altında kalmamış oluruz arkadaşlar

ben ateşli silah diye bi ibare kullanmadım ayrıca ateşli silah diye duymuş olsaydım banada mantıksız gelirdi ben bahsi geçen konunun tum ayrıntılarını bulup tekrar paylaşır ve size bilgi veririm sizde bende zan altında kalmamış oluruz arkadaşlar

Yok kardeş ya, yanlış anladın sen bizi. Latife bizimkisi.. Ateşli silah mevzuuna gelince, hani "çekmiş vurmuş" yazıyo yazıda, sanki tabanca ile vurmuş gibi anlaşılıyor..

Hem öyle zan altında kalınacak falanda bir şey yok ortada. Sadece detaylara takıldım ben , o kadar yani :)

yok arkadaş ben alınmadımda olurya insnalık hali bende yanılmış olmayayım diye düşündüm ama araştırayım yinede kardeş

Anlayışın için teşekkür ederim kardeşim.

Ziyanın aslan muhabbeti gibi:OD

:ogeyik muhabbeti yapmak yasaktır ?

kelimesi nerden icab etmiştir de söylnmiş bugunlere kadar gelmiştir?

"Geyik muhabbeti yapmak yasaktır." kelime değil cümledir hadi bakalım başka bi boyut kazandırdım olaya:D

geyikten kasıt nedir?dişi mi erkek mi? :kop: :kop: :kop:
muhabbetten kasıt nedir?geyikle olan mı?geyik hakkında yapılan mı ? :kop::kop::kop:

3.BOYUT :cry: :cry:

Geri