geri viteste cartlama sesi

anchormen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam dostlar son bi kac gündür ..arada sırada geri vitese takarken bır cartlama sesı gelıyor...bu tam debriyaja basbamaktanmı yoksa vites kolundakı mandala bastıktan sonra tam olarak geri vites konumuna getırememkten kaynaklanıyor...baska bı sornda ola bılırmı 2009 corsa ecoflex..görüntülü park sensoru komple sonax boya koltuk koruma..karter muhafaza krom apı eşikleri cam cıtaları lumar cam ve kaput filmi..navigasyon..kolçak kol dayama

ileri giderken tam olarak aracı durdurmazsan gaarç diye bir ses çıkar. omu acaba

ileri giderken tam olarak aracı durdurmazsan gaarç diye bir ses çıkar. omu acaba

ewet ileri giderken geriye takınca çıkıyor birde arabayı yeni çalıştırdın gaza basarak devir geldi 1.200 e geriye takınca yine cart taki ölantye düşene kadar.:mad:

o anda dişliler hareket halinde olduğu birbirine geçmiyor ve sürtündükleri için ses çıkıyor. bu çok normal bir durum ve bütün araçlarda aynıdır. aracı ileri giderken tam manasında durdurmadan geri vitese takma. yeni çalıştırdığımda demişsin oda yine aynı kapıya çıkıyor.

Ben de geçen taktım geri vitese şanzuman iniyor sandım. Nasıl bir ses. Ama debriyaje tam basmadığımdan oluyor bunu biliyorum. İçim gidiyor o sesi duyunca. Bir iki kereden bir sıkıntı olmaz değil mi ? :D:D

geriye takmadan önce 2ye alıp takarsanız hiç bir zaman Ses Gelmez Denemesi Bedava ;)

geriye takmadan önce 2ye alıp takarsanız hiç bir zaman Ses Gelmez Denemesi Bedava ;)

aynen katılıyorum....
ya da iyice durduktan sonra geri vitese takın...

gerı vıtese takmak ıcın arac tam olarak durmus ne ılerıye nede gerıye yavas dahı olsa hareket etmeyecek. motor rolantıde calısırken debrıyaj pedalına basıldıktan 2 sanıye sonra takılacak gerı vıtese. basar basmaz takmayı deneyebılırsınız kesın seslı gececektır cunkı sanzuman basar basmaz durmuyor tam olarak durması gerek senkromec yok cunkı gerı vıteste

vitesi 1 veya 2 ye takıp tekrar geri vitese takmak kesin çözüm

Geri