Geri Dönüş Rekorunda Benzin Kaçağı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkay1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yıllarca elimizden her marka araç geçti sadece opelde bu sorunu yaşadık 2 kere uzun yolda ön cama vuracak kadar benzin attı bi kerede trafiktede sızdırdı çıkardıgı sesi duymasak belkide yanıp gidecektik:S

Ben bu olmaz mantığını anlamıyorum. Tesbit ve incelemeler sonucunda kaçağın havşayı sıkan somunun dibinde olduğu anlaşıldı. Yani havşalı uc tam basmıyor ve azda olsa boşluk kalıyordu. Kaç tane hortumcuya gittiysem, söktür getir yenileyelim, başka türlü olmaz dediler. Havşalı uca konik lastik attım ve sıktım. 3-4 günden buyana hiç bir sızıntı ve kaçak kalmadı. Yani oldu. Eskiden ustalarımızda bizde çözümler üretmeye çalışırdık, şimdi ise öyle bir oturmuşki yenisini taktır mantığı, bunu anlamakta güçlük çekiyorum.
Saygılarımla...

problemin çözülmesine sevindim birde kullandığın malzemenin resmini,bilgilerini paylaşırsan aynı sorunu olanlar için çözüm olabilir.

dediklerinizede katılıyorum..
sorun hep değişim ile çözülmeye çalışılıyor,çünkü kimse uğraşmak istemiyor.

Ben bu olmaz mantığını anlamıyorum. Tesbit ve incelemeler sonucunda kaçağın havşayı sıkan somunun dibinde olduğu anlaşıldı. Yani havşalı uc tam basmıyor ve azda olsa boşluk kalıyordu. Kaç tane hortumcuya gittiysem, söktür getir yenileyelim, başka türlü olmaz dediler. Havşalı uca konik lastik attım ve sıktım. 3-4 günden buyana hiç bir sızıntı ve kaçak kalmadı. Yani oldu. Eskiden ustalarımızda bizde çözümler üretmeye çalışırdık, şimdi ise öyle bir oturmuşki yenisini taktır mantığı, bunu anlamakta güçlük çekiyorum.
Saygılarımla...
eğer arıza, can ve mal kaybına yol açaçak bırseyse ben usta olarak bu rıskı alamam. ya tam yaparım yada elımı dahı surmem...

Ben bi kaç ustayla konuştum.
Evet eskiden birşeyler üretip sorunu gideriyorduk diyor.Fakat adam bi yerde kalınca tamamen bize suç buluyor dedi.En iyisi değiştirip sorunu kökten halletmek bölece ben iyi usta olurum dedi.Bende dedim haklısınız,haklılarda

merhaba arkadaşlar aynı sorun benimde başıma geldi fakat hallettim 20 tl gibi ucuz maaliyete görmek isteyen arkadaşım olursa foto koyabilirim.

merhaba arkadaşlar aynı sorun benimde başıma geldi fakat hallettim 20 tl gibi ucuz maaliyete görmek isteyen arkadaşım olursa foto koyabilirim.

Resim varsa tabiki paylaşın. Olmaz diyenlere inat kendi çözümümüzü kendimiz bulalım.

arkadaşlar bayramınız mübarek olsun kusura bakmayın uzun zamandır giremedim pc deki arızadan dolayı fotoları ekleyeceğim şimdi rekor la ilgili

Geri