gerçek Trabzonlu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şu karadenizliler gerçekten tuhaf insanlar... :):)

başkan çok bariz belliki fake.inanma böyle şeylere sen:D

sen herşeyin yalan olduğuna fazla inanıyorsan inanabilirsin. Fake bile olsa çok iyi bence ve bu fake olarak düşünülebiliyorsa gerçekte olabilir :D ben inanıyorum böyle şeylere ;)

bende mavinin yanına acacam sarı :D:D

çok yaratıcı olur.. sarı mavi :):):):):):):):)

sen herşeyin yalan olduğuna fazla inanıyorsan inanabilirsin. Fake bile olsa çok iyi bence ve bu fake olarak düşünülebiliyorsa gerçekte olabilir :D ben inanıyorum böyle şeylere ;)
benim herşeyin yalan olduğuna inanmam lafı ne alaka anlayamadımki?konuyu siz açmışsınız gerçekmi diye sormuşsunuz bende fake dedim.siz herşeye inanmakta özgürsünüz tabi:D

süper olmuş trb de bile olabilir mağazalar bana uzun sokağı hatırlattı biraz ama bilmiyorum..

Çok güzel düşünmüşler, fotoyu çekene de bravo :good:

süper olmuş trb de bile olabilir mağazalar bana uzun sokağı hatırlattı biraz ama bilmiyorum..

Trabzon'da zaten bu resim, yukarıda bir arkadaş yanlış yazmış sanırım...

http://www.webduragim.com/?p=538

Trabzonsporlu taraftarlar yaratıcılıkta sınır tanımamaya devam ediyor.
Trabzon’da açılan bir Mavi Jeans mağazasının yanına bir dükkan açan girişimci tabelaya ‘bordo’ yazdırdı.
Giyim üzerine çalışan iki dükkanın tabelaları yan yana gelince Trabzonspor’un renkleri olan ‘bordo’ ve ‘mavi’yi oluşturdu; Görenler ise bu görüntü karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

ben trabzondayım ama hiç görmedim burda olsa mutlaka görürdüm bordo adında mağaza var ama mavi ile yakın değiller

Geri