Bu işin bir sonu yok mu ya? İlerleyen dönemlerde arabayı değiştirmeyi düşünüyorum. Bu gidişle ikinci ele bulaşmadan direk sıfır bakıcam sanırım yine..
Hesapta sigorta kayıtları muayene kayıtları var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu işin bir sonu yok mu ya? İlerleyen dönemlerde arabayı değiştirmeyi düşünüyorum. Bu gidişle ikinci ele bulaşmadan direk sıfır bakıcam sanırım yine..
Hesapta sigorta kayıtları muayene kayıtları var
Nasıl. ...bende gosterge sonuyor bazen ...km si kaldigi yerden devam ediyor..yani 100km git..gösterge calisirsa o 100km gostermiyor..beyinle alkali mi uoksa temassizlik mi
Bcm programlanırken km bilsi gitiyorlar benim corsanın bcm yazılımsal sorun olmuştu sıfırlanıp tekrar programlamışlardı ve eski kmyi kaydetmişlerdi yani oraya 0 yazsalardı araç beyimde 0 kmden itibaren yazmays devam edecektiikisi de düşürülemez, ikinciyi düşürmek için aracın komple beynini değiştirmesi lazım.
Ikisi de opcomla bile dusurulebiliyorikisi de düşürülemez, ikinciyi düşürmek için aracın komple beynini değiştirmesi lazım.
Ikisi de opcomla bile dusurulebiliyor
Valla bende 10-15 bin kmde Astra j bakıyorum bu konu içimi gıcık ediyor.bazı insanlar yılda 20 bin yapıp bakıma sokmadan 10 bine çekip öyle bakıma giriyorlarmış.op-com dan bakılabiliyor mu acaba?şehrimdeki ustam bakar da başka şehirden araç alırsam ustayı da mı götürelim