8 May 2015 #1 L luna167 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Mar 2015 Mesajlar 47 Tepkime puanı 2 Puanları 8 merhaba iyi günler! opel araçlarının gerçek km.si tech 2 cihazına bağlansa çıkarmı?
8 May 2015 #2 akifguzen Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Kas 2014 Mesajlar 825 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Tech2 yada op-com vasıtası ile Beyinde yer alan gerçek KM görüntülenebiliyormuş. Fakat yetkili servisler bu bilgiyi paylaşmaya pek yanaşmıyorlar.
Tech2 yada op-com vasıtası ile Beyinde yer alan gerçek KM görüntülenebiliyormuş. Fakat yetkili servisler bu bilgiyi paylaşmaya pek yanaşmıyorlar.
8 May 2015 #3 bacadir68 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Eyl 2007 Mesajlar 7,785 Tepkime puanı 11 Puanları 38 Yaş 39 Araca göre değişir bu. Vectra b'de beyin km'yi kaydetmez msela.
8 May 2015 #4 tasmaniandevil Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 May 2011 Mesajlar 6,055 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Belli bir yıldan sonrakilerde var diye biliyorum ama kesin konuşmayayım. Astra H ta usta bakmıştı. F de bakmadı
Belli bir yıldan sonrakilerde var diye biliyorum ama kesin konuşmayayım. Astra H ta usta bakmıştı. F de bakmadı
8 May 2015 #5 NuRo Kayıtlı Kullanıcı 38-Kayseri Katılım 22 Eyl 2009 Mesajlar 966 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 38 c kasa vectra larda bakılıyordu
8 May 2015 #6 akifguzen Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Kas 2014 Mesajlar 825 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Genel bakıldığında evet her araçta yok. Arkadaşın araç bilgisinde Astra H yazıyor. Astra H larda Km beyinde kaydediliyor.
Genel bakıldığında evet her araçta yok. Arkadaşın araç bilgisinde Astra H yazıyor. Astra H larda Km beyinde kaydediliyor.
8 May 2015 #7 dark_crow Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 19 Haz 2010 Mesajlar 2,354 Tepkime puanı 6 Puanları 38 Yaş 37 Corsa D, Vectra C, Astra H ' da odometre okumadan ecu-kadran km bilgileri okunabiliyor. Ya ikisi de düşürüldüyse ?
Corsa D, Vectra C, Astra H ' da odometre okumadan ecu-kadran km bilgileri okunabiliyor. Ya ikisi de düşürüldüyse ?
8 May 2015 #8 akifguzen Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Kas 2014 Mesajlar 825 Tepkime puanı 0 Puanları 0 dark_crow' Alıntı: Corsa D, Vectra C, Astra H ' da odometre okumadan ecu-kadran km bilgileri okunabiliyor. Ya ikisi de düşürüldüyse ? Genişletmek için tıkla ... Bu işin bir sonu yok mu ya? İlerleyen dönemlerde arabayı değiştirmeyi düşünüyorum. Bu gidişle ikinci ele bulaşmadan direk sıfır bakıcam sanırım yine..
dark_crow' Alıntı: Corsa D, Vectra C, Astra H ' da odometre okumadan ecu-kadran km bilgileri okunabiliyor. Ya ikisi de düşürüldüyse ? Genişletmek için tıkla ... Bu işin bir sonu yok mu ya? İlerleyen dönemlerde arabayı değiştirmeyi düşünüyorum. Bu gidişle ikinci ele bulaşmadan direk sıfır bakıcam sanırım yine..
8 May 2015 #9 tasmaniandevil Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 May 2011 Mesajlar 6,055 Tepkime puanı 0 Puanları 0 akifguzen' Alıntı: Bu işin bir sonu yok mu ya? İlerleyen dönemlerde arabayı değiştirmeyi düşünüyorum. Bu gidişle ikinci ele bulaşmadan direk sıfır bakıcam sanırım yine.. Genişletmek için tıkla ... ikisi de düşürülemez, ikinciyi düşürmek için aracın komple beynini değiştirmesi lazım.
akifguzen' Alıntı: Bu işin bir sonu yok mu ya? İlerleyen dönemlerde arabayı değiştirmeyi düşünüyorum. Bu gidişle ikinci ele bulaşmadan direk sıfır bakıcam sanırım yine.. Genişletmek için tıkla ... ikisi de düşürülemez, ikinciyi düşürmek için aracın komple beynini değiştirmesi lazım.
8 May 2015 #10 akifguzen Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Kas 2014 Mesajlar 825 Tepkime puanı 0 Puanları 0 tasmaniandevil' Alıntı: ikisi de düşürülemez, ikinciyi düşürmek için aracın komple beynini değiştirmesi lazım. Genişletmek için tıkla ... Yani yinede düşürme ihtimali var. Gerçi KM düşürmek için kimse beyin değiştirmez sanırım..
tasmaniandevil' Alıntı: ikisi de düşürülemez, ikinciyi düşürmek için aracın komple beynini değiştirmesi lazım. Genişletmek için tıkla ... Yani yinede düşürme ihtimali var. Gerçi KM düşürmek için kimse beyin değiştirmez sanırım..