Gençlerin arabaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan k@dir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

k@dir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
walla arkadaşlar ben genç arabası göremedim listede ama resimlere bi bakın isterseniz

Hem kaliteli, hem güvenli hem de kolay sürüş özelliği taşıyan arabalar belirlendi.

ABD Karayolları Güvenlik Sigortası Enstitüsü, araba modellerini inceleyerek gençler için güvenli, kaliteli, kolay sürüşe sahip, toplam 15 araba modeli seçti.
Enstitü, araba modellerini seçerken fiyatını, sürücüye verdiği emniyet derecesini, kalitesini ve güvenirliliğini göz önüne aldı.

Ford'un listeye giren iki aracı "İleri emniyet" özelliğine sahip olduğu için listeye girdi.
Honda ve Toyota üçer modeliyle listenin favorisi durumunda yer alıyor. Ford iki modeliyle listede yerini alırken; Chevrolet, Chryler, Hyundai, Kia, Mercury, Pontiac, ve Subaru birer modelle 15 arabanın arasına girdi.
Enstitü, seçtiği arabaları emniyet derecesini ön ve yandan çarpmalardaki sağlamlık derecesinin yanında, pahalı olmamasına ve benzin tüketimine göre de değerlendirdi.

ABD Karayolları Güvenlik Sigortası Enstitüsü'nün raporuna göre Japon araba üreticileri, Güney Kore'nin ürettiği Hyundai'nin satış yükselişinden korkuyor, çünkü Hyundai'nin arabaları, her yıl daha iyi bir satış oranı yakalıyor.
arabaları görmek için aşağıdaki linke tıklayın
http://www.haberturk.com/galeri.asp?id=33893&cat=350

Ben gence genç demem opel kullanmayınca :)

Amerikada benzinin Litresi 80ykr olunca böle 4x4'lere binerler tabi...

89lu bir arkadaşım war.kendisi amerikada ve sahip olduğu araba dodge avenger.kafayı yedirtcek bana yakında....

Opel Astraaaa.....................:)

yabancı araba üreticilerinin gençlere bakış açısı bayaaa bi farklıymış ......
:):):)

Gerçekten de bize göre bayağı değişik

valla o sitede birisi güzel bir yorum yapmış; "GENÇLER ANCAK RÜYALARINDA GÖRÜR O ARABALARI".

birinide almam. Çirkin araba onlar.

kurban olsun onlar opelime benimm

bana göre genç arabası dediğin ufak spor arabadır

Geri