Gelmeyen İnsignia

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KRAL

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Merabalar arkadaşlar.Dün değişik bişeyle karşılaştık.Kuzenime insignia 1,6 115 beygir almaya karar verdik.Dün opis ve opala gittik iki tarafta 1,6 115 beygir getirmediklerini söylediler.Niye diye sorunca 1,6 180 beygirle 5 milyar fark var dediler o yüzden sadece 180 beygir getiriyoruz dediler.Kuzenimde yakıt konusundaki nekadar değişim olacağından dolayı şüpheye kapıldı yakıt olarak fazla bişey oynarmı acaba bilginiz varmı?

hergün aydınlıkevler-odtü arası gitceğinden mesafede biraz uzun oyüzden:D

Son düzenleme:
adszbep.jpg

yakıt sarfiyatı gördüğün gibi turbosunda yok denecek bir miktar fazla ama kesinlikle 1.6 t sürüşte daha çok keyif verecektir

diğer özelliklerine donanım farklılıklarınada bu linkten bakabilirsin
http://www.opelx.com/attachments/op...a-teknik-donanim-bilgileri-insigniaozellikpdf

1,6 115hp yağ yakarmıki bunda da? bende orda biraz düşünceye kapıldım..

yolda gördüklerimin hepsi 1.6 turbo zaten. 115hp olanını almak pek mantıklı değil 5bin lira fark varken arada

opalda bitane kırmızı varmıs ellerinde zaten ona baktık çok fenaa çok:D

ben olsam almam acıkca :D

Üniversiteye yaşımda tanker büyüklüğünde araba almam açıkçası hele o kasaya 115bg :D
İnsignia parasına tipi güzel olan onca araba varken???

bende dedim ama dinlemiyo a3 al dedim aynı paraya insignia görünce insignia pek bi hosuna gitti:D

madem bekleyecek insignia yı, az daha beklesin yeni astra alsın, genç adam çabuk sıkılır insignia dan.

Geri