Ynt:
Benim araç sedan ben de vardı tesisat kablosu kerim.
Benim araç sedan ben de vardı tesisat kablosu kerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sivastadeil istanbuldayım zaten saolunouzhn06 link' Alıntı:Sivasta Atilla'da Turuncu T20 var. Boyasiz kendinden yani. Gayette guzel. En basta bence onu yaphoparlorude Sivastan bulamassan sivasa gelcem haftaya. Getirebilirim istedigin modeli
![]()
Oo varsa süper abi saol bu iş hafif hafif olucak gibi saolasınnWeReWoLF link' Alıntı:Benim araç sedan ben de vardı tesisat kablosu kerim.
Saolun bizdede vardır inşallah bakcaz ama bizimki 2014farukozkaplan link' Alıntı:2012 sedan editionlarda tesisat var, ben kasnak takmadan hoparlörü direk kapı sacına vidaladım. herhangi bir sıkıntı yok şuan
yavuz sen ne zaman sedan araç aldın be kardeşim hb olmasın sakın o 005hihihWeReWoLF link' Alıntı:Benim araç sedan ben de vardı tesisat kablosu kerim.
Ohoo sinan sen bayagidir foruma girmiyon herhalde.CALİBRA BG link' Alıntı:yavuz sen ne zaman sedan araç aldın be kardeşim hb olmasın sakın o 005hihih
CALİBRA BG link' Alıntı:yavuz sen ne zaman sedan araç aldın be kardeşim hb olmasın sakın o 005hihih