Geleneksel Tavla-Okey-Batak-King-Poker Turnuvaları...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
www.koaka.com deneyin süper oyun sitesi mynette kagıtları görmek için dürbün gerekli atmak bir dert....
sadece oyun sitesidir.Başka bir amaçı yoktur...mynet,troyun,superonline oyun ları sarmıyor.

biliyorum ben orayada üyeyim ama katılımcıları uğraştırmayalım hemen hepimizin mynet üyeliği olduğu için orayı uygun görüyorum.tabi çoğunluk farklı istiyosa benim için farketmez heryere üye olurum yeterki opelim şampiyonu oluyum:kop:

:hıh:

biliyorum ben orayada üyeyim ama katılımcıları uğraştırmayalım hemen hepimizin mynet üyeliği olduğu için orayı uygun görüyorum.tabi çoğunluk farklı istiyosa benim için farketmez heryere üye olurum yeterki opelim şampiyonu oluyum:kop:
koaka nickin ne ben 10 senedir oradayım king branşım arada batak veya ihale site çökükse

koaka nickin ne ben 10 senedir oradayım king branşım arada batak veya ihale site çökükse

ben çok az girdim üye oldum ama arada canım sıkıldıkça girdim.ordaki nickim bbgburak.bende iyi king oynarım ama gerçek kahvede:)
tabi bizim böyle imkanımız olmadığı için interaktiften turnuvayla kararlaştıralım king üstadını:)

Tavla için= (mynet)
1-06bb2655 2-ToMbStOnE

Okey için= (mynet)
1-? (okeyden haz etmiyorum) 2-ToMbStOnE

King için= (mynet)
1-06bb2655

Batak için= (mynet)
1-06bb2655 2-ToMbStOnE

ugraşamam demek:hıh: :):):)

çok oldu oynamayalı yaa ama bi cafede karşılıklı tavla hayır demem işin dogru gel köroğluna atarız her daim mekanımız belli;)

Tavla için= (mynet)
1-06bb2655
2-ToMbStOnE

Okey için= (mynet)
1-ToMbStOnE

King için= (mynet)
1-06bb2655

Batak için= (mynet)
1-06bb2655
2-ToMbStOnE

okeyde ben yokum yani 1numaralı oyuncu sensin.başarılar dilerim:)

ugraşamam demek:hıh: :):):)

çok oldu oynamayalı yaa ama bi cafede karşılıklı tavla hayır demem işin dogru gel köroğluna atarız her daim mekanımız belli;)

inşallah bigün oynarız:)ben boş oynamam iddalı olcak sana FB forması giydircem:)

Geri