Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
Eğer tarihler uyarsa bir sürpriz katılım daha olabilir. Erhan hocam ben konak'ta çalışıyorum. Siz neredesiniz?Erhan42 link' Alıntı:Tevfikcim Büyük buluşma için şuan sanırım 3 kişiyiz. Sen, ben ve Yalçın Hocam. Bu arada Yalçın Hocam hangi okuldasınız? Meslektaşız...
Bende Konak'tayım. Hürriyet Anadolu L.ylc link' Alıntı:Eğer tarihler uyarsa bir sürpriz katılım daha olabilir. Erhan hocam ben konak'ta çalışıyorum. Siz neredesiniz?
Mekan olarak Forum Bornova otopark açısından rahat, buluşma yeri orası olur.ylc link' Alıntı:Arkadaşlar cumartesi günleri Bornova da oluyorum 12.00 16.00 arası. Çocuğu kursa götürüyorum. Cumartesi bana uyar eğer Forum Bornova olacaksa.
Cumartesi ve 20 aralık uygundur abiErhan42 link' Alıntı:Bende Konak'tayım. Hürriyet Anadolu L.
Bu arada cumartesi banada uyar. Tevfikcim sanırım rekor gelecek. İsterseniz 20 aralık diyelim.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi