geçmiş olsun hasang.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şimdi suraya bir cevap yazmasını isterdim iyilşetim arkadaslar diye ne mutlu olurduk ...................

İnşallah oda olacak..Aynı şeyleri düşünmüşüz ama ben msn'sini açmasını çok bekledim..Halen bekliyorum..

arkadaşlar hasan abinin son durumu hakkında bilgisi olan var mı?

Hhadi Artik Hasan Be Yeter üzdüğün Bizi

hasan beye bir an önce acil şifalar diliyorum.

ALLAH acil şifalar versin....

Allahım yardımını esirgemesin.Bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.

Kardeşimizin buluşmalara geldiği günleride görecez inşallah

Kardeşimizin buluşmalara geldiği günleride görecez inşallah
inşallah kardeşim, buluşmalarda minik ve çok yeni bir üyemiz daha olacak, oğlum solunum makinasından kurtuldu, hasan amcası da hareketlere başlamış, 3 ay önce demiştim ki; oğlumla beraber hasan amcası da iyileşecek inşallah diye, şükürler olsun ki yavaş ta olsa iyileşiyorlar, sabrımızın sonunda selamete ulaşacağız inşallah, saygılarımla.

inşallah kardeşim, buluşmalarda minik ve çok yeni bir üyemiz daha olacak, oğlum solunum makinasından kurtuldu, hasan amcası da hareketlere başlamış, 3 ay önce demiştim ki; oğlumla beraber hasan amcası da iyileşecek inşallah diye, şükürler olsun ki yavaş ta olsa iyileşiyorlar, sabrımızın sonunda selamete ulaşacağız inşallah, saygılarımla.
İnşallah raşit abi, inşallah. Dualarımızı eksik etmeyelim. Size de Allah sabır versin. Yavrunuzu size bağışlayacak inşallah Yüce Rabbim.. Hasan abiyi de aramıza katacak tekrar, İnşallah.

bı iki haberede çok sevindim. hadi hayırlısı inşaallah ikiside en kısa zamanda aramıza gelirler.dualarımız sizlerle

Geri