Geçici Çözüm-Tavan Sarkması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
garip olduğunun farkındayım ama çaresizlik işte yok ki adam gibi usta. ankara ya gidene kadar artık :D en azından artık sarkmıyor....

evet coupe modellerde genelde oluyor. bmw kronik zaten ama mercedesi ilk defa duydum....

bizim arabada öyle vardı tavanı komple söktük babamla üstündeki deri gibi olan windeksi cıakrttık temizledik gerilmedi malesef olmadı gittik yeni model arabalardaki gibi kumaş yaptık cok gzl oldu gören hasta oluo 30 tl ye mal oldu :) ne sarkma var ne bişey

Ben yerinde olsam raptiyeyle tavanın ana malzemesine zarar vermezdim...kumaş 100/150 tl'ye değişir ama kalıbın ana malzemesi çok pahalı ve orijinal bulmak biraz zor...daha fazla zarar verme istersen...:(

Ben yerinde olsam raptiyeyle tavanın ana malzemesine zarar vermezdim...kumaş 100/150 tl'ye değişir ama kalıbın ana malzemesi çok pahalı ve orijinal bulmak biraz zor...daha fazla zarar verme istersen...:(

tavanın ana malzemesi zaten sert sağlam bi malzeme. öyle bir iki raptiyeden zarar göreceğini zannetmem. ki zaten önemli olan parası değil. 200tl ye bütün direkleri filan kaplıyorlar. ama bulunduğum yerde yapacak kimse yok. 3 ay kadar sonra ankaraya döndüğümde ilk işim olacak ama dikiz aynasına her bakışımda sarkan tavan döşemesini görmek ve giderek büyümesi çok moral bozucuydu....

opelde olsaydı bu durum nasıl yorumlar gelirdi:D:D:D

Olay BMW de oluyo ama kalite konusuda hiç açılmamış şaşırdım.
Geçmiş olsun idare eder çözüm sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum...

yaa tam yazacaktım Berat konuya değinmiş.
BMW nasıl olurda bunu kronik olarak nitelenmesine izin verir.garip doğrusu.
vectrada ıslandıktan sonra sarkan tavan için arkadaslar kumas la kalıp arasına yapıstırıcı sıkarak cözüm bulmustu.oda denene bilir.en azında iğreti raptiye görüntüsü ortadan kalkar.

yaa tam yazacaktım Berat konuya değinmiş.
BMW nasıl olurda bunu kronik olarak nitelenmesine izin verir.garip doğrusu.
vectrada ıslandıktan sonra sarkan tavan için arkadaslar kumas la kalıp arasına yapıstırıcı sıkarak cözüm bulmustu.oda denene bilir.en azında iğreti raptiye görüntüsü ortadan kalkar.

ooo şimdi burada bmw nin kronik arızalarını saysam millet bmw den soğur :D

Geri