Gaza geçtiği anda stop etti...Sorun ne olabilir?

bazen benım arabada yapıyor.lpg taktırdıgım yere gıttım depoyu temızledıler.pis gaz almısın dedıler.hakkatende temızlenınce gecti

arkadaşım gazdan benzine geçiş yapıyor sen tekrar gaza aldığında bir müddet sonra tekrar benzine geçiyorsa map ın arızalıdır mapını değiştir. atikerin en büyük sıkıntısı map da yaşanıyor.map değiştir hiç bir sorunun kalmaz

Dün tamircide bir aracı kontrol ederlerken aynısı oldu. Motor soğuktu, bir süre çalıştırdıktan sonra LPG ye geçiş anında araç stop etti. Tekrar çalıştırdılar, ama araç seninkinin aksine kolay çalıştı. Ustaya nedenini sorduğumda bu havalarda normal, benzinden LPG ye ilk geçişte yapabilir dedi. LPG konusunu hiç bilmediğim için konu ile fazla ilgilenmedim. Bu havalarda normal dediğine göre, arkadaşların da belirttiği gibi ısı ile ilgili olabilir.

Benzinden gaza geçme derecesini artırın motor tam ısınmadan geciyor lpg ye büyük ihtimal

15-20 gün önce yazdığım bu problem devam ediyordu birkaç gün evvel lpg sistemini taktırdığım yere (üstün otogaz) gittim. Oradaki yetkili arabayı bilgisayara bağladı ve "bir problem görünmüyor" dedi. Ben de dedim ki "bir problem var ama öyle değil mi yoksa neden geleyim buraya" sonra ayarları değiştirdi. Ben pek anlamam olaydan ama gördüğüm kadarıyla laptop ekranında beliren sayıları iki katına çıkardı falan... Sonra "tamam daha da problem yaşamazsınız" dedi. Ben de yakıt tüketimimi artırmaz değil mi yeni ayarlar dedim. Yok dedi. O günden beri gayet güzel gidiyor. Ne yaptı bilmiyorum ama sorun yok yani...

ecu ayarları ile oynamıştır...lpg iyi de bu sıkıntıları adamı hasta ediyor 3 sene 40 bin km yol yaptım son zamanlarında soğukken tekleme yapıyor diye satıp dizel corsa aldım

Geri