Gaza Basinca...?

speedy_forever

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar,bı sorunum var sızınle paylasmak ıstedım yardımcı olursanız cok sevınırım.bu sabah klımayı actıgımda soguk hava geldıgını gordum gaza basınca hava ısınıyo ayagımdan cektıgımde bellı bı sure sonra tekrar soguk hava gelıyo.sızce bunun sebebı ne olabılır?daha once hıc böle bısey yoktu.eve geldıgımde arabamın kaputunu actıgımda suyuna baktım bır damla su kalmamıs ıcınde.arabam suan garajımda 1-2 saat sonra gıdıp suyunu koyucam.yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar...

suunu koyamaya koyacaksında nerden kacırdıgını bulsan daha ıyı olur. mutlaka bı yerden kacırmıstır

hava filtesinin hortumu kopmuş.daha dogrusu böle yanmıs ıkıye ayrılmıs dun fark ettım ve arkadasın dukkanına goturdum(tamırcı)hava fıltresı 150 ytl idi.bızde kaynak yaptık oraya.sımdı ıyı cok sukur.kaçak ıse yok bulamadık bı gun boyunca ugrastık.daha once benım arabama hararet yapmıstı.contadan kaynaklı bı soru heralde musa abı (ısmınızı öle hatırlıyorum)onu degıstırıcez kapak taşlama fılan bı suru işi var.arkadasa bıraktım arabayı suyun eksozdan attıgını söledı bana parca parca.bakalım ne olucak musa abı bakıcaz zamanımda yok arabayla ugrasmaya musaıt bı zamanda halletmeye calısıcam.ama benı baya bı masraf beklıyo.:(

Geri