• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

gaza basınca gelen ses...

volkitolki

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar,
geçenlerde müzik açık olmadan yaptığım yolculuk sırasında gaza basınca ıslık sesine benzer bir ses geldi kulağıma.
Turbodan kaynaklanıyor büyük ihtimal , bu sorun yaratırmı başına gelen arkadaşlar bi el atsın lütfen.

Ynt: gaza basınca gelen ses...

Biraz nefes sesini andıran bir sesse doğru turbo sesidir. Hiçbir sıkıntı yaratmaz, aksine benim gibilere keyif bile verir dinlerken. (:

volkitolki link' Alıntı:
arkadaşlar,
geçenlerde müzik açık olmadan yaptığım yolculuk sırasında gaza basınca ıslık sesine benzer bir ses geldi kulağıma.
Turbodan kaynaklanıyor büyük ihtimal , bu sorun yaratırmı başına gelen arkadaşlar bi el atsın lütfen.
yolculuk esnasında en cok duymak istedigim o ıslık sesi ayrı bir keyif veriyor kullanırken benzinlide cok az duyuluyor o ses ya benim kulaklar az duyuyor ama babamın c4ünde herdaim kabinde o ıslık sesi

Dizel astrada 2.viteste 1800 devir civarında o ses geliyor ve çok güzel oluyor uçak gibi ama sadece sesi var :D

vayy herkes memnun demekki... o zaman sıkıntı yok..  egsoza ses aparatı takmaya gerek kalmadı desenize... :)

O değilde bu ses 1800 den aşağıda da geliyor benim araçta gecen gün rölantide bile vardı. Odakta sordum normal dediler lakin ben hala normal oldugunu düşünmüyorum

Devrim link' Alıntı:
O değilde bu ses 1800 den aşağıda da geliyor benim araçta gecen gün rölantide bile vardı. Odakta sordum normal dediler lakin ben hala normal oldugunu düşünmüyorum

Video kaydı isterük. (:

Geri