Gaz Yememe

irfan2005

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabaya lpg taktırdıktan sonra araba gaz yememeye başladı. Sebebini bir türlü bulamadık. Değişmeyen parça kalmadı. Araba Astra 98 lovato marka lpg var. İlk bir iki saniye araba kalkışta gaz yemiyor. Yoğun trafikte çok zor durumda bırakıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu Arada arabayı benzine aldığımda da aynı şeyi yapıyor.

enjektör sırasını kontrol ettiler mi.Belki sıra hatalı bağlanmıştır.

aynı sorunu ben de yaşıyorum lpg nin markadı lovato. kaç sefer ayar yaptırdım olmadı. bi müddet benzinde kullanınca olmuyor. bi de genelde lovatoda aynı sorunu yaşayanlar var. acaba sorun bu kitte mi.

ateşleme bobini değişince kesin çözüldü mü. bi de fiyatı ne kadarki ateşleme bobinini.

buji kabloları,bujiler,ateşleme bobini,gaz kelebeği sanırım sorun bunlardan birisi. bendede gaza düzensiz tepki var. bazen ayağımı gaza dokunduruyorum araba fırlıyor bazen yarıya kadar basıyorum anca fırlıyor?? benimkide bobinden kaynaklanıyor olabilir.

şehir içinde çok düşük devirde kullanıyorsanız böyle durumlar olabiliyor tenha bir yolda veya otobanda her viteste yüksek devirde aracı biraz kullanın büyük ihtimalle düzelecektir.
İkincisi bu yakıttan da kaynaklı olabiliyor aygaz alın reklam gibi olmasın ama istanbul yolunda TAYMEK ten aygaz alırsanız çok kaliteli bir yakıtı var eğer ordan aygaz kullanıpda araç yine gaz yemiyorsa iyi bir ustaya gidin

arkadasım arac benzınde nasıl calsııyor benzınde sorun yoksa gaza alınca yapıyorsa regulator basıncına baktır fıltresı ve dıyaframı mıkserı ne durumda ??
ankaradaysan ıvedık gırısınde damla otogaz var ıhsan ustaya selamımı soyle sorununu cozecektır
harun vectracı...

Bu sorunu ilk çalıştırma dan sonra mı yaşıyorsunuz, yoksa gün içindeki kullanımlarınız sırasında mı bu sorun ortaya çıkıyor..

benzindede aynı şeyi yapıyosa bence geri beslemesine bi baktır geri beslemenin sorunu bu olur araba gaz yemez hatta stop eder çalıştıramazsında trafikte benim başıma bir keresinde gelmişti.

Geri