gaz yememe sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mesut_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mesut_06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugün aynı sorun yine başıma geldi.araç kırmızı ışıkta durduğumda veya yeni alkış yapacakken çalışmasına ve viteste olmasına rağmen gaz yemiyor ara sıra yapıyor bunu.araç ısınmadığında ise kesinlikle yapıyor.herhangi bir arıza ışığı yok.sadece ecn160000 arızası veriyor marş fren kombinasyonuyla sizce nedir benzin pompasında felan mı bir şey var yoksa enjeksiyyonlardan mı.ayrıca bazen 3 le çıktığım yokuşlarda araç 2 ile zorlanıyor bazen 3 le canavar gibi gidiyor.motoru yeni tamirden çıkarttım 2500 lira gibi bir masraftan sonra böyle sorunların motordan kaynaklanabileceğini sanmıyorum.yardımcı olursanız çok memnun olurum. teşekkürler.

Baski , balata durumu nedir kontrolü yapildimi ?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok yaptırmadım ama baskı balatann bu şekilde sorun vereceğinin tahmin etmedim hiç. bu cumartesi baktırcam ama gaz yememe sorunu baskıyla alkalı olur mu ki.

Baktırmanizda yarar var (:

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:good:

Hocam çözdünüz ü sıkıntıyı aynısı bendede var

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 02:51 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 02:43 ----------

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM KONUYU NEREYE ACACIĞIMI BİLMİYORUM ÖNCELİKLE HERKESE HAYIRLI GÜNLER ARKADASLAR OPEL VECTRA B 96 MODEL GLS ARAÇ ALDIM ARACIM LPG DE 3 BİN DEVİRE KADAR KESİNLİKLE GAZ YEMİYOR CİFT DEBRİYAJ YAPIYORUM ANCAK ÖLE KALKABİLİYORUM ASIRI Bİ TİTREME VE SANKİ GAZI KESİ YO GİBİ tEKLİYOR SORUN BENZİNDE YASANMIYOR VİTESLERİN HEPSİNDE YAPIYOR AMA YÜKLENİNCE SORUN OLMUYOR ATEŞLEMEYİ Mİ KESİYOR ACABA SEBEBİ NE OLABİLİR HERKESE ALLAHA EMANET OLUN

Geri