Gaz Yağı ve Yıkama

from_anatolia

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar gaz yağı ile araba yıkamanın boyaya çok faydası olduğunu, ayrıca arabayı parlattığını duydum..Bu konuda bir bilgisi, yada tecrübesi olan var mı?

amcam sıfır araba aldı ve 2 ay boyunca bana gaz yağıyla yıkattı boyayı parlatıo muş bide besliomuş dediği kadarıyla araba okyanus maviydi ve parladığı gözle görülüodü

formülü nedir kaç kova gaz yağı ile yıkıcaz sabun kullancazmı.

yıkarken yanında sigara içmelimiyiz...

Corsa_N' Alıntı:

:) :D :kop: Alemsin yaaa ...

bende duymuştum gaz yağı ile bazen arabayı silmenin iyi olacağını ama ne derecede doğru bilmiyorum :(
resim7hy4.jpg

ben duymustum ama sadece arabadaki ziftlericıkarırken kullanınılıyodu:)

Corsa_N' Alıntı:

o rengini değiştirmek için yapılıyo herhalde :D:D:D

arkadaşlar bence hiç gerek yok böyle seylere cunkı araclarımız zaten metalık boya.. bu anlatılanlar eskıden uygulanırdır.. bız 82 model bı mercedes almıstık onu mazotla yıkmıstık. çok guzel olmustu

Beyler,arabayı yıkarken kovanın içine atmayın böle şeyler yahu,araba yıkanır kuruduktan sonra eğer parlatıcı cila falan yoksa (sadece parlatıcı cila,yani boyayı inceltmeyen cinsten ve tabiki dandik dundik olmayan markalardan) alırsın gaz yağını,bi pamuklu beze dökersin biraz arabayı parlatırsın,ama eskide kaldı artık bunlar + arabanın yanına gittiğinizde ilk yarım saat falan leş gibi kokuyo,bi de kişisel tavsiyem,bunları yaparken sigara içmeyin pek :D

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
M@honi' Alıntı:
o rengini değiştirmek için yapılıyo herhalde :D:D:D

Geri