Gaz Yağı ve Yıkama

Gaz yağı ve mazot sadece zift ve katran temizliği için kullanılır. Eğer arabanın üzerinde fazla bekletilirse sararma yapar..

ben yarım kova suyun içine yaklaşık bi çay bardağı gelecek kadar döküp fırçayla yıkıyorum. Bekletmeden durulayıp kuruluyorum sonuç mükemmel.. ben memnunum normalde sabunla yıkadığımda bazı lekeleri gözden kaçırıp o noktayı bastırarak temizlememişsem lekeler çıkmıyordu. Gaz yağı bu tip lekeleri çözdüğü için duruladığım zaman kendiliğinden çıkıyor. Parlaklık açısından da gayet güzel sonuç veriyor. Tavsiye ederim...

askerde land ları yıkıyolardı soför olan arkadaşlar ama zaten acımıyoduki onlar arabaya :D

Siz Siz olun aracınızı gazyagı ile yıkamayın metalik boyanın canına okuyan birşey ancak aracın ustunde ikinci kat bir boya varsa o zaman faydalı olur mesela ticari taksilerde ama astarın üstüne atılan boyalarda durum felaket tecrübe ile sabit bir bilgidir :)

eğer aracın metalik ise gaz yağına hiç başvurma,boyayı yıpratır...al cilanı sür en güzeli 25-30 lira bişey...aracını temiz kullanıyorsan 3-4 ayda bir cila at yeter.eğer zift lekeleri varsa o zaman kullan lekeleri çıkarmak için,arabanın boyasını boşuna yıpratma tavsiyem...

asdasd

Geri