GAZ ve BENZİN kokusu ?????

gt_vectra_gt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:mad: arkdslar bugun aksam uzerı gaz aldım depo bostu 92 ytllık aldı

neyse biraz gittim 5km falan arabanın ıcınde gaz ve benzın gibi seyler kokmaya başladı ????

eve geldım sonra bi 10 km falan daha yaptım gecermı dıe ??
suan sankı arabanın ıcınde benzın ve gaz gibi bişey kokuor ?

bu sabah allah ızın verırse yola cıkacam konyadan mersıne gececem

acaba önemli bir sorun varmıdır ??

bendede benzer sorun vardı tüp devreye girince benzin pompası sürekli basıyordu ondan dolayı o koku geliyor. bir role ile önce benzinde çalışıyor tüpe geçer geçmez benzin pompası devre dışı kaldı ve koku o günden sonra daha gelmedi iyi bir elektirikçi 10 dakikada halleder.kafanı takma

ahmet abi ben anlayamadım yaa
walla özür dilerim bi acıklama yaparmısın

bendede benzer sorun vardı tüp devreye girince benzin pompası sürekli basıyordu ondan dolayı o koku geliyor. bir role ile önce benzinde çalışıyor tüpe geçer geçmez benzin pompası devre dışı kaldı ve koku o günden sonra daha gelmedi iyi bir elektirikçi 10 dakikada halleder.kafanı takma

Ben araç lpg'ye geçtikten sonra yakıt pompasının durdurulup durdurulmaması gerektiği ile ilgili lovato gas'a bir e-posta gönderdim. Lovato Gas'ın Türkiye Ofis'inin verdiği cevaba göre araç lpg'ye geçtikten sonra yakıt pompasının durdurulmaması gerekiyor. Ayrıca kit montajı yapan ustaların eğitimlerinde bunun üzerinde özellikle duruluyormuş. Fakat mahsurunun ne olduğunu yazmamışlar.

Ayrıca benim aracımda yakıt pompasını durdurma gibi bir uygulama yapılmadığı halde benzin kokusu yok. BAşka bir çözümü muhakkak olmalı.

Bir de 92 ytl'lik gaz çok fazla geldi. Deponuzun büyüklüğünü bilmiyorum elbet ama tahminen depo aşırı doldurulduğu için olmasın.

Ayrıca kaç km'dir böyle kullanıyorsunuz? Mahsurlu olduğunu yazdılar ama mahsuru nedir bilmiyorum?

6 bin km rahat oldu ve daha hiç sorun yaşamadım

benzin tahliye hortumunda olabilir vectralarda böyle bir problem var benzin tahliye/havalandırma hortumu denildiği zaman yapıyor

Geri