gaz pedalından gelen ses.yardım!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar songünlerde dikkatimi çekti daha önceden de warmıydı bilmiyorum ama müzik sesi olmayınca farkettim:)genelde otobanda giderken yani tam gaz verirken gaz pedalı belli bi seviyeye geldikten sonra bıcır bıcır diye sesler geliyor aşağıdan pedalların ordan tekrar yukarı çekince kesiliyor ses önce pedal gıcırdıyor sandım pedalı yağlattım ama onla alakalı değil bas çek yapmakla olmuyo belli bir seviyeden sonra sürekli lesilmeyen bi ses denedim 4. viteste de yapıyor park halinde denedim böyle bir ses yok bu hafta içi servise götürücem ama önce sizlerden bir yorum almak istedim sizce bu ses ne ve nereden geliyor:confused:

benimkindede vardı aynı problem,gıcırtı yapıyodu yağdanlıkla pedalın yayını yağladım ses falan kalmadı,bide sen dene bakalım

ÇOk ilginç daha önce kimseden böle bir şikayet duymadım Burak bence bir servise göster vakit kaybetme

benimkindede vardı aynı problem,gıcırtı yapıyodu yağdanlıkla pedalın yayını yağladım ses falan kalmadı,bide sen dene bakalım
bende ilk olarak ondan şüphelenmiştim 2 hafta önce 60bin bakımında söyledim yağlandı ama bi dağişiklik olmadı daha sonra dikkatlice dinledim bas-çeklerde değilde belli bi seviyeden sonra başlıyor gıcırdamaya yarın serviste randevum var bakıcaz bi test sürüşü yapıp.yarın akşam sonucu paylaşırım arkadaşlar.

ewt arkadaşlar sorunum tam olmasada halloldu manifold civataları gevişemiş torklandı ve intercoolerın vidası düşmüş onu taktılar ıslık sesi kesilde fakat gaz pedalında gıcırtı devam ediyor.sabah test sürüşüne çıktığım usta biraz ağır duyuyodu sanırım bi türlü duyuramadım gıcırtıyı ona bu yüzden düzeltemedilerde tabi neyse bunada şükür diyelim korktuğum kadar bi masraf çıkmadı.

Geri