gaz pedalına gecikmeli cevap...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan apsimati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kafana takma :D baska sikayetin yoksa

aslında bu 4 tırnaklı bujileri takmadan önce böyle değildi haklısın ...
ondan olabilir...
şimdi bunları taktıktan sonra yakıtta bi miktar fark etti azaldı gibi ...
devrini aldıktan sonra hızlanması da değişti çok iyi oldu ... rölanti çok güzel ...çekişte de fark etti ama gaza basınca tepki vermede geç kalıyor araba ...
bi daha ki bakıma kadar kalsın bakalım bu arada sıkıntı artarsa değiştiririm dediğiniz gibi masraflı bişey değil nasılsa...

Son düzenleme:
Bujilerdende yapabilir belki şöle de yapaiblirsin emin olmak için; tek tırnaklı bosh buji alıp biraz öğle bin farkedecekmi denemkte fayda var 4 tanesi 20 tl felan en azından kafanda soru işareti kalmaz.

ne bilim kardeş gaza geldik herhal bu 4 tırnak buji meselesinde çok övdüler bende bi deniyim dedim 30000 km ömrü varmış ..yakıtı daha iyi yakıyormuş felan aslında meceraya gerek yok ne çıkarsa arabadan onu takmak lazım...
orjinali çift tırnaklı idi...:mad:

Son düzenleme:
elektronik olduğundan olabilir.

evet bi yerde okudum telli olanlardan farklı olarak elekronik olanlarda bu şekilde bi gecikme olabiliyormuş ...
bendeki ondan olabilir tam bilmiyorum işin açığı elektronikmidir tellimidir diye...

benim araç otm.oda geç tepki veriyor,yarın servise gitcem,hızınıda kontrol ettirecem,herşeye geç tepki veriyor.

yahu üstad senin araç daha yeni araç ne olcak onda...
bizimkinin yaşı olmuş 15 ...
kıllanıyoruz ister istemez elimizde kalmasın diye... :))

Vaktınde bende de bu sıkıntı vardı ama benım baskı balatadan dolayıydı , baskı balata degısınce duzeldı tabı sızınkı farklı bı durum olabılır , ınternette bı swıch gormusdum gaz pedalıyla motor arasında bır ılıskı kuruyormus, pedaldan anında tepkı verdıgı soylenıyordu , 0-100 km 'de 0.6 sanıye kazancı varmıs..

o dediğin parçayı biliyorum...ama 500-600 lira civarında bişey...bize gelmez ..:eek:

Son düzenleme:
E tabı o fıyatlara pedal setı alınır o ayrı .

Geri