gaz pedalı çok sert!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cess

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese selam.benim 99 corsa 1.4 gls var.arabanın gaz pedalı çok sert.yani biraz daha sert olsa, fren pedalıyla aynı sertlikte olacak.:( arabayı alalı 1 sene oldu ve artık alıştım gibi ama bunun bir çözümü var mı.bir gün özel serviste bir usta bunun corsalarda olağan olduğunu söyledi ve üzerine düşmedik.sanayide başka bi usta da gaz telini yağladı ama pek fayda etmedi.buna bi çözüm öneren var mı.yoksa böyle kullanmaya devam mı edeyim?:sorry:

usta arac 11 yasında ıstersen gaz telını degıstır ben ılk defa senden duydum boyle bı seyı degıstr gaz telını telın gectıgı boru aksamını bıde ıcını guzelce yaglattır o zaman oyle bı sertlık kalcagını zannetmıyorum

arkadaşım bende aynı araç var bende alınca sertliği dikkatimi çekti kendim telin içine iki taraftanda yağ verdim bayağı teli ileri geri hareket ettirerek yaptım şimdi memnunum sanada bunu tavsiye ederim ama olmuyorsa artık çözümü kendin bulacaksın her çözümü ustalara bırakma kendin çözmeye çalış

yağlama çözum degıldır aksıne bıraz zaman gecınce ıcındekı yag dahada sertlesmesıne sebep verır. halatın kelebek bogazındakı ucunu boşia alıp rahat calısıp calısmadını kontrol ederek sorunun nereden geldıgını bulmak lazım.

Geri