gaz pedalı çalışmıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iberay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iberay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm. Bugün opel comboma xenon far ve sis farı taktırdım.Burası iyi ama eve geleyim dedim ve arabanın gaz almadığını gördüm.ön sis farlarını takarken kısa devre falan yaptırdı.Çünkü onlarda çalışmıyor artık.Araba sadece rölanti gücü ile çalışıyor. Geri götürdüm sök tak ama eski haline gelmedi.Anahtarlı araba arıza ışığı yanıyor. Bilgisayar gaz pedalı sensorü hatası veriyor. Ancak bulunduğum yerde bu sorunu çözecek usta yok ve opel servisi en yakın 200 km.Şİmdi bu sorun nedir? Daha önce duyan oldu mu? Sis farı veya xenon taktıktan sonra olan bu hata ne olabilir.Tavsiyelerinizi bekliyorum.:(

Son düzenleme:
usta bence sen bı akunu sok bı bekle 5 dakka gerı tak sonra...

gaz pedalı konum sensörü mü?
bende de bu hatayı vermişti, sorun beyin tamiriyle çözüldü :) umarım senin ki böyle olmaz

ecu mu pompa mı?

güncel

motor üstündeki beyin,ama öncelikle tesisat kontrol edilecek ölçüm yapılması gerekiyor soketler arasın da .

gaz pedalı konum sensörü hatası bendede var fakat havalar ısındıktan sonra araç hiç hata vermedi

soğuk havalarda gaz pedalı hatası veriyor.

gaz pedalı mödülü satan yedek parçacı bilen var mı? yurt içi yurt dışı farketmez.

ecu mu pompa mı?

ecu, ama ilk önce boğazı kontrol ettiler yenisiyle denediler, bi kaç bişi daha kontrol ettiler düzelmeyince beyine tamiri yapıldı

Geri