gaz kelebeğinin altında ince hortum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serefzor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serefzor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bugün motor kaputunu kaldırdım motorun sağına soluna bakarken bi ince şeffaf hortumun çıktığını farkettim olası çıkabilecek yerlere baktım tam bu gaz kelebeğinin en aşağısında bir yerde parmağımı deydiriyorum vakumluyor çekiyor hortumu oraya taktım diğer ucu fren yağınınarkasında bağlı olduğu siyah daireye gidiyor bu ne olabilir

Egr olabilir, şeffaf hortum yok normalde araç da.

gaz kelebeği ile vestenghous arasındaki vakum hortumu çıkmış, doğru yere takmışsınız....

ben hortumun çıktığı yeri tarif etmek için gaz kelebeğini söyledim hortum dediğim serumdan daha ince yani gaz kelebeği ile bir ilgisi yok.Direk fren yağının bağlı olduğu yuvarlak silindire giriyor ben yarın fotosunu koyarım inşallah

ben hortumun çıktığı yeri tarif etmek için gaz kelebeğini söyledim hortum dediğim serumdan daha ince yani gaz kelebeği ile bir ilgisi yok.Direk fren yağının bağlı olduğu yuvarlak silindire giriyor ben yarın fotosunu koyarım inşallah

üye profilinizi düzeltseniz iyi olur yoksa uyarı alıcaksınız. isim soyisim alanlarını doldurunuz.....

Z

Sarı renkle işaretlediğim yere dediğim serum şeklinde ki hortum bağlı diğer ucu motor gövdesine bağlı yani bir karış uzunluğunda bile değil hortumu çıkarttığım yere parmağımı değdirdiğimde parmağımı vakum
Z
luyor ve motorun sesi çok hafif değişiyor

Z

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    9.7 KB · Görüntüleme: 56
Resim çok büyük olmuş :) göremiyorum

yuvarlak içine aldığım yere ince bir hortum bağlı ince hortum 1 karış mesafeden motor gövdesine bağlı bu hortum neyi vakumluyor.Ana hortumda fren yağının bağlı olduğu siyah yuvarlak silindire gidiyor bunun ne olduğunu bilen yok mu

Geri