Gaz Kelebegi Konum Sensoru (TP)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mel-a-ku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Demiştim :)

arkadaşlar merhaba benim opel corsa 1.7 dti var araba 120 den sonra arıza ışığı yakıyor ve arabada çekerden düşme oluyor ve istop edip yeniden çalıştırınca ışık sönüp tekrar normale dönüyor ancak ilginç olan 120 geçmeyip arabayı yüksek devirde kullanırsam aynı sorun yine oluyor çok can sıkıcı bir durum arıza kodu 1125 olarak tahmin ediyorum baktılar serviste kritik sistem arızası dediler bir gün kalması lazım detaylı bir araştırma yapılması gerekir dediler bende bırakmadım ancak bu durum bu arabalarda yaşanıyor peki bu sorunu yaşayıpta çözen olmadımı bu konuda birbirimize yardımcı olalım şimdiden teşekkürl..ayrıca arabanın kliması açık değildi arıza olurken.birde beyne gelen soketlerden birinin içine mazot doluyor onun içinde mazot müşürü arızalı dediler...

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba benim opel corsa 1.7 dti var araba 120 den sonra arıza ışığı yakıyor ve arabada çekerden düşme oluyor ve istop edip yeniden çalıştırınca ışık sönüp tekrar normale dönüyor ancak ilginç olan 120 geçmeyip arabayı yüksek devirde kullanırsam aynı sorun yine oluyor çok can sıkıcı bir durum arıza kodu 1125 olarak tahmin ediyorum baktılar serviste kritik sistem arızası dediler bir gün kalması lazım detaylı bir araştırma yapılması gerekir dediler bende bırakmadım ancak bu durum bu arabalarda yaşanıyor peki bu sorunu yaşayıpta çözen olmadımı bu konuda birbirimize yardımcı olalım şimdiden teşekkürl..ayrıca arabanın kliması açık değildi arıza olurken.birde beyne gelen soketlerden birinin içine mazot doluyor onun içinde mazot müşürü arızalı dediler...

bu sorununa alper yardımcı olur

o müşür degişicek başka çaresi yok.ikitellide denso pompalardan anlayan usta var onda mevcut.

peki alper denso pompaya gidip müşür derken (hangi müşür) değişecek ve değişince sorun halloluyormu yani 120 geçince artık arıza vermicek va arabada performansta düşüş olmıcak ..

1125 arızası düzelirmi bilmiyorum.fakat beyne zaten bir müşürden mazot gidiyor zannedersem.çunku direk araştırma yapmadan bir müşüre yöneldi ustalar.1125 arızasıda kısa devreden flanda meydana geliyor olabilir.herhalükarda o müşürün değişmesi lazım

hayır araştırma yapılıcaktı arıza için servise bıraktım bilgisayara bağlıcaz dediler 1 saat sürer dediler bende bıraktım 1 saat sonra aradıklarında arızayı bulamadıklarını arabanın 24 saat kalması gerektiğini söylediler bende işim olduğunu okadar süre bırakamam dedim ve arabayı aldım alırkende bu mazot kaçağını söyledim onlarında mazot müşürü değişcek dediler yani bunun o arızayla alakası olup olmadınğını belli diil peki bana söylediğin ikitellideki usta kim neleri tamir ediyor bir telefonu varmı hangi sanayide. zaten masraftan yeni çıktım geçen ay yolda kaldım mazot pompa beyni arızalandı tamir ettirdim 500 tl birde bu mazot müşürü içinde 500 istiyolar..

asıl işi pompa tamiri ayrıca enjektör ve pompa beyinde tamir ediyolar adres ve tel nolarını veriyorum ;

Gemici Dizel Halil usta

İkitelli organize sanayi bölgesi Bagcılar Güngören Sanayi Sitesi 15.blok No:39 İkitelli İstanbul.

Bemin yazdiklarimi dikkate alin emme basinç sensörü bozuk

Tansu ustam map sensörü bozuk diyemi mazot yürüyor beyne ?

Geri