Gaz Kelebegi Konum Sensoru (TP)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mel-a-ku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mel-a-ku

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracım gaz kelebegi konum sensoru hatası verıyor 2 dir. ama kendı kendıne ışık sonuyor hemen 1-2 dakka içerisinde. performansındada bir dusus hissediyorum. acaba etkisi varmıdır. bana nasıl fatura çıkarır bu sensör. hata kodu 1125 veriyor..

Melihcim Sat Kurtul Yahu :D.O Gün Yalıçın Abi Dediya Gaz Pedalının Üzerindeki parça DEğişçek Diye.Fiyatını Bilmiyorum.

motor beyninde sorun var arıza ışığın zmanla sönmiycek ve aracın gaz yemiycek.beyni tamir yoluna git

motor beyninde sorun var arıza ışığın zmanla sönmiycek ve aracın gaz yemiycek.beyni tamir yoluna git

Üst Beyin DEğilmi.Yanlış anlama olmasında :)

araç hızı 120 km den sonra arıza lambası yanıyor ise emme manifolt basınç sensörü arızalı veya turbonun ince hortumalrı var onlarda çatlak var ama büyük ihtimalle sensör bozuk parça numarsı 6238166 ayrıca 1125 arıza kodu gaz kelebek arızası değildir kıritik sistem arızasıdır

map sensöründen olsa Genelde Egr hatası 0400 veriyor.Bende oyle olmuştu.HEkimoglunun arabadada aynı problem vardı.klima müşüründe problem varmış Degiştirince Düzelmişti.

Turbo vetilini degistir,problem ordan kaynaklaniyor...

sen benim dediğimi bi yap verdiğin arıza kodu sensör arızası hep başıma gelen arıza

bende ilk yaktığında 120 kmh uzeri gidiyordum ki o an yaktı tam. o hızlarda iken.
ikinci yakışında hızım o kadar değil idi. 80 ile gidiyordum ki arıza ışığı yaktı ve gaz yemedi araç.

gene yuksek hızdayken verdi. ve gene klima açıktı. hekimoglunun durum galiba bende de soz konusu. 110-120 den sonra klima açıkken gaza yuklenınce ışık yakıyor...

Geri