Gasp @Ankara

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
emanetsiz gezmeyin

ankara böyle şeyleri pek barındırmaz... temizlemesi kolay oluyo böyle şeyleri ankarada...

mdellal' Alıntı:
Millette artık haram ve helal kavramı,Allah korkusu ve kul hakkı gibi değerler kalmadı artık;çok yazık nolacak bu halimiz ... :(

Allah' tan korkmayan adam ona inanmıyordur , yani cehenneme gidecem diye de korkmasınada gerek yoktur. Ancak Yasama organı üstüne düşeni yapmalı hırsıza , katile , gaspçıya , mafya ya dünyada ki cehennemi yaşatmalı , bakalım ozman yapabiliyorlarmı bir daha . en azından 10 yıl hapse atsalar birini , en az 100 masum vadandaş rahat eder ama nedensen bu suçlara verilen cezaları artırmıyorlar yada hafifletici sebeblerle hemen salıveriyorlar suçluluları . ben artık kasıt arıyorum bu cezasız kalma konusunda.

Tedbirli olmak lazım, özellikle karanlık, tenha yerlerde cep telefonu ile konuşmamaya çalışın.Telefonunuzun ışığı sizi hedef gibi parlatıyor.Böyle tenha ve karanlık yerlerde,Değerli olduğunu belli eden telefon,saat, zincir, künye gibi eşyaların görünmesini engelleyin, hatta bayanların çantasını paltolarının içine asması tavsiye ediliyor.Böyle tenha yerlerde aracınıza binmeden önce , araca yaklaşmadan( araca bineceğiniz anlaşılmadan) ufak bir tur atıp etrafı kolaçan etmekte yarar var.Ortam uygun ise araç anahtarını cebinizden çıkartıp aracınıza binip, kapıları kilitleyin.Aracınızda Değerli olabilecek herşeyi görülemeyecek şekilde taşıyın, (bagaj, torpido gözü yada koltukların altındaki boşluklar)...
bu ve benzeri pek çok sekilde tedbir almak gerekiyor.Emniyetin internet sitelerinde benzer bilgiler mevcut.

torsion' Alıntı:
abi ben de itiraf edeyim. arabada bıçak taşıyoruz bence siz de taşıyın işinize bigün yarayabilir. inşallah kullanmazsınız ama caydırma işine yarar
Haklısın,bende inanmayacaksınız ama 3 tane silah var :eek: Bi ruhsatlı Baretta 14 lü,bi yine ruhsatlı av tüfeği(Üzümlü çifteli) ve bir de ruhsatlı Browning ...Bugüne kadar hiç bi insana karşı silah kullanmadım Allah kullanmayı nasip etmesin.Sadece burda Özel Harekat ta arkadaşlarım var,onlarla birlikte poligona gidip atış yaparak küflenmemeye çalışıyorum ;) Ama mecbur kalınca insan ne yapar bilemiyorum artık ... :(

siz siz olun direnmeyin arkadaşlar telefon isterlerse verin gitsin ama seri numarısını alın benim arkadaşın başınada geldi maltepedeki caminin orda (arka tarafında)telefonu vermiş bizim arkadaş sonra hemen karakola seri numarasından gaspçılar 1 saat sonra bulundu ondan sonra gör sen şenliği allah ne verdiyse

:D :D
mdellal' Alıntı:
Niye beni ihbar mı edeceksiniz ?!. :D

sen şimdi ruhsatsız falan yazdın ya... google'da birisi ruhsatsız silah diye arama yapınca direkt olarak senin yazın çıkacak...:kop: :)

Ruhsatı var canım şaka yaptım ... :sorry: :hıh: :o

ya hocam gerekli zaten bıçak yetmiyo.

Geri