garip ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ylm09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ylm09

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:oarkadaşlar arbamdan 2-3 saniyede bir hırrrrrrrt hırrrrrrrrrt diye bi ses geliyor normalmidir.siboplar değildir umarım

bu sekılde yardımcı olmamız cok zor bı yerlere bırsey surtuyor olabılır sen en ıyısı bı ustaya göster. yada daha ayrıntılı anlat ses ne taraftan gelıyor

sesin nerden geldiği önemli herşey olabilir.bilene göstermek lazım.

arakadaşalar bugün servise gittim kadehlerden olduğunu söyledi.ses motordan geliyor sürekli değil 2-3 saniyede rölentide iken tıııırt tııııırt şeklinde bu nasıl bozulur acaba bir de bi zararı olurmu

hiçbişi olmazzz kafana takma seside dinleme sil beynindenbendede var benzer bişiiiumrumda değil

sesin kaynağı yüzlerce olabilir ama kayış gurubudur diye tahmin ediyorum

gecen hafta opelim.nette tanıştığımız aydınlı bir arkadaşımız geldi ıspartadan.orda öğretmen..ıspartada onada aynı şeyi demişler,yok motor gidik,kadahler,fincanlar,bütün gurubu saymışlar.15 gün önce geldi ve araştırdık baktık orda triger gurubunu değiştirmişler ama devirdaymi kontrol etmişler sağlam demişler değiştirmemişler..ben baktım sağlam değil.arç çalınca yüke biniyo ve kadeh sesi gibi ses geliyo oda bloğa bağlı olduğu için sesi dağıtıyo söktük değiştirdik ses sorunu bitti.çok iyi araştırmak gerek yani

Geri