Garip ötesi bir olay yardımlarınızı bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan janjan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

janjan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar arkadaşlar. Demin arabama bir cd yaptım ve arabamda denemek için indim. Herşey iyi güzel devam ediyodu. CD yi taktım okunuyor diye yazı çıktı uzunca bekledim olmayınca çıkartma tuşuna bastım. CD çıkartılıyor yazısı geldi yine uzunca bekledim ama cd yi vermedi. Kontağı kapattım açtım yine aynı bu sefer çıkartma tuşuna bastığımda hiç bir tepki vermedi. Çıkartılıyor yazısı falan hiç bişe yazmadı. USB taktım usb takılı değil dedi. Arabayı çalıştırdım yine aynı şekil hiç bir tepki alamadım. Dakika 1 gol 1 ne yapıcam bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Ynt: Garip ötesi bir olay yardımlarınızı bekliyorum

Neyapılması lazımki? walll Bikac kere daha dene çıkar herhalde. :-[

Belki 50 kere denedim çıkmadı. Offfffff off  çözümü ne çok merak ediyorum.

olmadı servise gidersin !! bişey olmaz merak etme !! çıkar düğmesine aaralıksız 5-10 sn bas, bi öle dene bakalım ...

Dediğiniz şekilde de denedim fakat sonuç alamadım. Servise gittiğimde muhtemelen komple panel sökülecek. Başka forumlarda da baktım CD'yi biraz geç verebileceği yorumları var. Bakalım sonuç ne olacak.

benim aklıma garip birşey geldi ama ihtimal dahilinde, cd den virüs bulaşma olasılığı var sonuçta araçta herşey yazılımla yönetiliyor

Şimdi bir daha denedim. USB yi okudu fakat eject tuşuna bastığımda cd takılı değil dedi. başka bir cd takmaya çalıştım onuda almadı. servis yolları göründü bize sanırım.

içinde cd var..sakın bi tane daha sokmaya çalışma !! bekle çıkmazsa ,servis çıkarır !! zaten bahane arıyolar,bide kullanıcı hatası demesin servis !! belkide komple değişecek !! aman haaa !!

cd içinde sıkışmış olabilir kredi kartı veya benzeri birşeyle fazla zorlamadan cd yuvasını biraz karıştırsanız belki çıkabilir

batu link' Alıntı:
içinde cd var..sakın bi tane daha sokmaya çalışma !! bekle çıkmazsa ,servis çıkarır !! zaten bahane arıyolar,bide kullanıcı hatası demesin servis !! belkide komple değişecek !! aman haaa !!

+1 çok yerinde bir tespit

Geri