Garanti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aytac55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aytac55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
SLM bundan 1 sene önce triger setini komple değiştirmiştim falat son dönemde aractan tıkırltı gibi ibir ses gelmeye başladı servis baktı triger bilyasının dagıldığından dolayı böyle ses yaptıgını söyledi ve polen filtresiyle beraber 80 tl masraf cıkardı
Triger bilyasının garantiye girmesi gerktiğini söyledim serviste tigerin garanti kapsamına girmesi için kayışla beraber dağilması gerktiğin söyledi
Acaba gercekten dedikleri gibimi yoksa garantiye girermi bu arada çıkardıkları fiyat nasıl.

Son düzenleme:
Afişe et

Garanti garantidir..
Böylesine yalancı ve fırsatçı bir servisi hemen afişe edin..
BİZ DE GARDIMIZI ALALIM...

Polen fitresi 10 TL, Trıger seti malum 130-170 TL arasında değişiyor.
Bilya kimbilir nekadardır.

önceki değiştirdiğinde bilya da değişti ve şimdi dağıldı ise garantiye girmesi lazım. yok sadece kayış değişti ise bilya şimdi daüıldı ise garantiye girmez.
fiyat makul

Bilya değişmediği için garantiye girmemesi normal ayrıcana tiriger kayışı kopsa bile servisler sorumluluk kabul etmiyor. önerilen olarak 4 yıl veya 60,000 km der

triger setinde bilye yokmu komple değişmişti set

:)

Bencede set olarak degistiyse hepsinin degismis olmasi lazim ben ozelde yaptirdim gecen sadece devirdaim degismedi usta bakti iyi durumda degistirmeye gerek yok dedi bunu. KOmple set halinde o bilyalar vs. Birde kayis kopsa garantiden degisse ne olcak anlamiyorum subaplar egilecek o aman onlarinda parasini verceklermi garnatideydi diye bana sacma geldi biraz ki subab olayi olursa zaten kafadan bin kagit giderdi hasara gore. bazen ust kapakta zarar goruyor o zaman zaten yenisi yada cikmasini bulacaktin uzunisler. neyse bir ayak var bu iste banada ole geldi ....

Triger bilyası çalısıyor bi sorun yok sadece ilk çalısmada 2 dakika kadar dizel gibi ses yapıyordu sadece ses yaptığı için garantiden değiştiremeyeceğini söyledi servis bunun dışında motor kapagında boşluk varmış 2 diş onu sıkmışlar itecekleri yeni değiştirmiştim onları garantiden değiştirmek istemiyordu servis ısrar edince onuda değiştirceni söyledi kafamın rahat olması için triger bilyasınıda değiştirdim hava filtresi ve amortisör kafalarının yağlanmasıyla70 tl verdim iteceklerde değişcek insallah ses keser

Geri