Garanti Bozulma Mevzusu Ve Özel Servis Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xq0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xq0

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Yeni ogrendigim uzere artik yetkili servis disinda da periyodik bakim yaptirilinca garanti bozulmuyor. Opel Astra'nin zaten 2 yil garantisi var. 1 yili doldu. 15.000 km periyodik bakim zamani geldi. 3-4 servis aradim manyakca ucretler cektiler: 900-1100 lira! (vw golf 15.000 bakimi icin 700 kusur lira aliniyor/mukayese olsun diye yaziyorum)

bu TSE onayli ozel servisleri opel astra icin nereden buluruz? tavsiyeleriniz var midir istanbul, tekirdag veya kocaeli icin?

Sanmıyorum.Böyle şeyi de ilk defa duydum. Yetkili servislere o zaman çoğu gitmez.

Yeni ogrendigim uzere artik yetkili servis disinda da periyodik bakim yaptirilinca garanti bozulmuyor. Opel Astra'nin zaten 2 yil garantisi var. 1 yili doldu. 15.000 km periyodik bakim zamani geldi. 3-4 servis aradim manyakca ucretler cektiler: 900-1100 lira! (vw golf 15.000 bakimi icin 700 kusur lira aliniyor/mukayese olsun diye yaziyorum)

bu TSE onayli ozel servisleri opel astra icin nereden buluruz? tavsiyeleriniz var midir istanbul, tekirdag veya kocaeli icin?
Ne yaptınız? Hallettiniz mi işlerinizi?

TSE 12047 hizmet yeterlilik belgesi olan servislerde bakım yapılırsa garantiye herhangi bir zarar vermiyormuş.

Otomobilin mesut abisinin videosunda izledim. Yorumlarında da ilgili belgenin iptal edildiğini iddia eden birine cevabında yeniden yürürlüğe girdiğini ispat eden link vermiş.

Ayrıca izmirde tanıdığım bir usta da bu belgeyi almış ve aynı mevzuyu teyit etti.

Sizin deneyiminiz oldu mu?

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o belgeye bence olsa olsa bosch sahiptir.

İzmirde bu belgeye sahip opel servisi bildiğiniz var mı?

İlk bakıma daha var gerçi ama forddan opele geçtiğim için farklı camia tanımak istiyorum. Ayrıca yetkili servis olarak izmirde veya manisa da olabilir hangisini tavsiye edersiniz? Arkas, egem, mercanlar, çözel??

İlk bakıma daha var gerçi ama forddan opele geçtiğim için farklı camia tanımak istiyorum. Ayrıca yetkili servis olarak izmirde veya manisa da olabilir hangisini tavsiye edersiniz? Arkas, egem, mercanlar, çözel??

Hocam öncelikle araç nereden satın alınmışsa orayı tercih edebilirsiniz. Sonrasındaysa sizi güleryüzle kim karşılıyorsa ve açıklayıcı net bilgilerle sizi aydınlatıyorsa orayı tercih edin. (kişisel fikrim)

• Beğen
Tepkiler: Göksel1
Merhaba arkadaşlar astra j 1.6 dizel aracım için lüleburgaz dan özel servis tavsiyesi alabilir miyim ? Aracım 100 bine geliyor. Yağ ve filtre değişimi yeterli olur mu genel olarak?

---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----

Merhaba arkadaşlar astra j 1.6 dizel aracım için lüleburgaz dan özel servis tavsiyesi alabilir miyim ? Aracım 100 bine geliyor. Yağ ve filtre değişimi yeterli olur mu genel olarak?
Filtreler bosch - yağ motul 5w30 fe aldım internetten

Son düzenleme:
Filtreler bosch - yağ motul

---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----

Filtreler bosch - yağ motul 5w30 fe aldım internetten
Trakyadan kimse yok mu?

Geri