Galiba İyi Bir Kazık Yedik Gibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkay1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu ne arkadaşlar "
14 verilirken hemen satacaktın.." ? bunda şaşacak ne varki? ben aracı her zaman bu fiyata satabilirim. Kendini uyanık zannedenler gider, aynı arabayı 11-12 ye alır ucuz aldığını zanneder ve 16-17 ye maleder. Bunun örneklerini çok gördüm. Araca fiyat veren kişi ise tabiri caizsse kurt denebilir. Ben bu mantığı anlamıyorum, araca dünyanın masrafını yapalım diri tutalım, bizim araçla afedersiniz araca eşek niyetine binen kişinin aracıda aynı parayı etsin. Yok böyle bir mantık ve bunun böyle olmadığını gören alıcı ve satıcılarda mevcut.

Bu ne arkadaşlar "
14 verilirken hemen satacaktın.." ? bunda şaşacak ne varki? ben aracı her zaman bu fiyata satabilirim. Kendini uyanık zannedenler gider, aynı arabayı 11-12 ye alır ucuz aldığını zanneder ve 16-17 ye maleder. Bunun örneklerini çok gördüm. Araca fiyat veren kişi ise tabiri caizsse kurt denebilir. Ben bu mantığı anlamıyorum, araca dünyanın masrafını yapalım diri tutalım, bizim araçla afedersiniz araca eşek niyetine binen kişinin aracıda aynı parayı etsin. Yok böyle bir mantık ve bunun böyle olmadığını gören alıcı ve satıcılarda mevcut.

:alkis:+ Ethem arkadaşımızın arabası için de düşük fiyatlara gider diyorlardı ama aracın satıldığı fiyat da ortada, imkanım olsa o aracı ben bile alırdım. Yeni sahibi hayrını görsün, uzun süre başı ağrımaz. Ucuza satın alınan araçların sahiplerini burada sızlanırken çok görüyoruz. Bahaneleri de hazır: Opel'in kronik sorunu :D. Aracım 6 senesinde nedense hiç bir kronik sorunla karşılaşmadım.

Galiba opelciler böyle durumlara alışkındır. 30 görüntüleme 1 cevap. Araç böyle bir masraf daha çıkartırsa gözünün yaşına bakmayacağım satacağım. Bundan 1 ay önce sıkışıklıktan dolayı satlık ettik 14.000 tl verdiler, sıkışıklığı giderince satmaktan vazgeçmiştim vermedim. Ogünden bugüne debriyaj, ön düzen derken 800 tl para harcadık. Şimdi o fiyata satmadığıma pişman oldum. Benim araç çok temiz olduğu halde masrafı bitmiyor. Nikahımızamı kıyıldı bu opel:)

Opel hastalıktır.
Bu araçlara hiç binmeyecektik:D yapıştı bi kere:kop:

Son düzenleme:
Fiyatlar normal gibi.Bu değişimler canımızı sıksa da olağan şeyler.Araçlarımız her ne kadar yeni gibi dursada yaşlı araçlar ve bu tarz masraflar normal.Ayrıca arabanız saz gibi olunca 18 veren bile olur hiç merak etmeyin.Ben Adıyamandayım ve aracıma durmadan müşteri çıkıyor.Israrla satmıyorum dediğim halda adamın biri sat sat başımın etini yedi.Bende 22 lira dedim.Düşüneyim dedi ve inşallah aramaz.Zira 22 lirayı verirse satmak zorunda kalacam :D

bence parcalar orjinalse fiyat cok iyi.opellerde ön takımda cok sıkıntı yasamazsın.yaptır bin 3 sene.ama amortisor kulelerini kesinlikle orjinal taktır.2 ay sonra tekrar sokturme.ben yasadım.

evet parçalar orijinalse bence normal denilebilir, ilk bakışta fazla gibi görünsede

Geri