Galatasaray-Oftaş maçına bilet arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yezocan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sabah saat 09:00da interneti açıp biletix sayfasının açılmasını beklerken tüm biletler satılmış. Açılmayan bir site biletleri nasıl tüketmiş hayret. Bu arada biletix gişesinde bekleyen arkadaşta eli boş döndü. 1 tane bilete bile razıyız fiyatı çok çok uçuk olmadıkça bilet arıyorum. Yardım edin banaaa :D:D

Yeliz canını sıkma en kötü ihtimal stadın önünde karaborsacılarda bulursunuz maç günü ama fiyatı biraz şişirirler

en böyük başkan bizim başkan konu kitlenmesse iyidir :D:D

keşke o linkteki DALLAMA düzgünfiyat söyleseydi:(

Fb- chelsea ve gs-oftaş gibi önemli maçlar gösteriyorki biletix denen firma bu işler için çok yetersiz..

Diyelimki bu sene fb ve gs şampiyonlar liginde kayseri sivas uefada en üst turlara çıktılar....Her maç böyle sıkıntılar kargaşalarmı olacak..Acil çözüm bulunmalı bence..

Galatasaraylı arkadaslar hep bilet arıyorlar, oftaş tarafı bile bitmiş benim tek üzüldüğüm nokta emek verip deplasman yapıpta şu maça giremeyecek adamlar öbür türlü senede 1 defa galatasarayın sırf şampiyonluk maçı diye gideceklerde var.

yeliz abla ne işin var o maça senin:D
gel sen trabzon fener maçına gidelim biz:Dsüper olacak süper

abla walla bizim çocuklarda gitti ama eli boş döndü hayırlısı hem o maça gidipte ne yapıcan evde daha zevkli olur boşver

Geri