frenler patladı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kurt_35li
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kurt_35li

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
karacasudan izmire gelirken aydın a 100 le girdim ilk ısıklarda kırmızı yandı önümde kamyon vardı durdu fren yaptım ilginc bises geldi ve pedal bosaldı pompaladım yok el freniyle bi sağ bi sol durdum sonra aydın a t s opele gittim cok iyi ilgilendiler sağ olsunlar izmirde serviste takılan balatalar yan sanayimiş ve kopmuslar şimdiorjinal takıldı frenler gayetii ats opelden ALLAH (cc) razı olsun :alkis: cok iiler

orjinal her zaman 10 numara yaa bunun dışında da yan sanayi balataları takan insanlar ne kadar paraya düşkünlermiş insan hayatını hiçe saymışlar yazıklar olsun arabayı bilmediğin yere vermiyeceksin yaaa

Geçmiş olsun arkadaşım Allah beterinden korusun.

bazı yetkiliservislerde bile yansanayi parçalarvar bnm bildiğim kadarıyla aracınıza takılan ekipmanların/parçaların orjinal ambalajını isteyin yada aracınızın başındaken taktırınderim bn ayrıca geçmiş olsun kardeşim...

fren patladı demıssın?? frenmı patladı balatamı patladı anlayamadım ben.. cunkı balata kotu veya bıtmıs olsa fren boşalmaz ki.. resmen balatamı kopmus?

astrammm' Alıntı:
fren patladı demıssın?? frenmı patladı balatamı patladı anlayamadım ben.. cunkı balata kotu veya bıtmıs olsa fren boşalmaz ki.. resmen balatamı kopmus?
resimlerini cekip koyarım balata koptu

kurt_35li' Alıntı:
resimlerini cekip koyarım balata koptu
beklıyorum vede kopan balatanın markasınıda yaz

geçmiş olsun balata markası biliyorsan yazarsan iyi olur alırken düşünelim

irfan_1' Alıntı:
geçmiş olsun balata markası biliyorsan yazarsan iyi olur alırken düşünelim
kardes markasını bilmiyom ama orjinalıni taktır yeter bence yan sanyi alma 10 15 ytl kazancam diye canından olma

Geri