frene sert basınca yanan 4lü modülü yapmak isteyenlere duyrulur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emrastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Geri çekilme ile büyütün Fren Işık Etkinliği. Bu kompakt solid state elektronik modül daha fazla görünürlük ve barizlik sen durdurulur veya durdurma oluşturarak görsel uyarı cihazı almak bir dikkat, içine sıradan fren lambası dönüştürür. Geri çekilme kurulu ile, frenler uyguladığınızda, sizin fren lambası otomatik olarak 1 3.5 saniye ışık durumuna sürekli takip 3 kısa ışık yanıp görsel bir uyarı sinyali yayan neden olur. Bu sinyal otomatik olarak fren uygulanır sürece kendini tekrarlar. Bu model, ama rastgele değil kazanmak ve aşağıdaki sürücülerin dikkatini muhafaza kabiliyeti sayesinde seçildi.
attachment.php

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260737248865

Ekli dosyalar

• dsd.webp
    dsd.webp
    25 KB · Görüntüleme: 558
Bunun montajı nasıldır acep zor mu ? Ben trafıkde bı kac arabada gordum frene basınca durmadan yanıp sonuyor

çeviriyi online yaptınız sanırım

çeviriyi online yaptınız sanırım

Katılıyorum. Anlaması zor. İngilizcesi olsa daha çok şey anlardım :)

yıllardır var olan bir şey genelde ebayda motorsikletler için satılır bu backoff aparatı.. 10-15 dolar bir şeydi bu forumda konusu daha önceleride geçmişdi bende ebaydan link koymuşdum isteyen alsın diye ama pek talep olmadı..

bizim vectralarda var diye biliyorum biri demişdi ani frene basdığıında fren ışıkları yanıp yanıp sönüyormuş allaha şükür öyle bir konuma gelmedim gelsemde hoş arabanın içindeyim nerden görücem :D :D güzel bir sistem kısaca frene sert basdığınızda bağlama şeklinize göre ister fren ışıkları isterseniz dörtlüler yanıp yanıp sönüyor..

Arkadaşlar bu sistem benim Laguna da var sert bastığınızda dörtlüler yanıyor belli bir süre sonra sönüyor ama sert basma dediği resmen abanma :)

yıllardır var olan bir şey genelde ebayda motorsikletler için satılır bu backoff aparatı.. 10-15 dolar bir şeydi bu forumda konusu daha önceleride geçmişdi bende ebaydan link koymuşdum isteyen alsın diye ama pek talep olmadı..

bizim vectralarda var diye biliyorum biri demişdi ani frene basdığıında fren ışıkları yanıp yanıp sönüyormuş allaha şükür öyle bir konuma gelmedim gelsemde hoş arabanın içindeyim nerden görücem :D :D güzel bir sistem kısaca frene sert basdığınızda bağlama şeklinize göre ister fren ışıkları isterseniz dörtlüler yanıp yanıp sönüyor..

Tech II ile açılıp kapatılabilen bir özellik diye biliyorum bizim araçlarda.

Ürün linkini vermiş arkadaş, orada metnin orijinali var, zaten parça motosiklet parcasi olarak sınıflandirilmiş

resmin altına koymuş şimdi gördüm linki görmemişdim ben yazarken
evet adam zaten motorsikletler için olduğunu yazmış :)

Geri