- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bencede alarmın bi özelliği idi sanırım o. kullanma klavuzu yok ama frene basıp kumandadan kilitleme olayını bir deneyeyim akşam muhtemelen öyle bişeydir çünkü hiç birşey yaptırmadım arabaya olmazsa hafta sonu oto elektrikçiye göstereyim geçen hafta bi serviste sordum dört camda otomatik olsa idi kumanda dan kaldırabilirdik ama arka iki cam manuel olunca olmuyor dedi ondan sordum. o cam kaldırma modülünü de ayrıca araştırayım. tşk ederim.
Frene basınca kapıların kitlenme özelliğ alarmla ilgili.Bende de aynı özellik çalışıyordu.Bir ara seninki gibi çalışmamaya başladı.Alarmı taktırdığım yere götürdüm.Anlamadım ama alarmın kuutusunu açıp bi ayar yaptı.Şimdi tekrar devreye girdi.Direk sen oraya baktır bence.
Alında frene basınca kapıların kilitlenmesi özelleğini alarmdan devre dışı bırakın!!! Nedenmi? merkezi kilit motorunu ikidebir kilitle aç kilitle aç... bozar.
arkadaşım kapı kiilitlenme olayını bende ilk senden duydum ama camların kalkması için araşta takıl olan alarımın desteklemesi lazım birde her araça olmaz bu cam krıkosuylan alakalı bir şey sağlam bir alarım işiylen uraşan tanıdığın varsa söktür panzolotu baksınlar :97 astra f gls de daha önce çalıştırdıkdan sonra ilk frene basışta kapılar kilitleniyordu. ama ne olduysa artık kilitlenmiyor. tekrar nasıl düzeltilebilir? birde alarmdan kapıları kilitlediğimde camların kalkması mümkün mü? anlayan arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum