frenden gelen ıslık sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ses yapan bı fren sisteminde kesinlikle sorun vardır az basmayla cok basmayla alakası olmaz.
gene tartışma ortamı yaratmak istemem neden ses yapan fren sistemi arızalıdır veya sorunludur...Durmaya yakın yani yavaşladıgında frenlere hafifden basarsan tam kavrama yapmadıgı için ses çıkarır.Biraz daha basarsan ses kesilir.Fren sistemi ne sesi çıkarır...Toz toprak girer kurum olur ondan veya balata bitmeye yakın olursa ses yapar başka ne sesi çıkar.Tabii disklerde atıklık yoksa oda zaten ıslık sesi çıkarmaz...Sana zamet açıklarsan sevinirim ses yapan fren sisteminin sorununu..tşk.ler...

ya abıcım sen bu işin içinde değilsin ki nasıl anlatım sana. bı arac frene basarken ses yapıyorsa normal degıldır. ucuz balata takarsın ses yapar. ama takarım lucas'ı ısterse ses yapsın. dıskelerde hafıf fatura varsa ses yapar. daha bırsuru sebeb onun ıcın ıdda etme

ya abıcım sen bu işin içinde değilsin ki nasıl anlatım sana. bı arac frene basarken ses yapıyorsa normal degıldır. ucuz balata takarsın ses yapar. ama takarım lucas'ı ısterse ses yapsın. dıskelerde hafıf fatura varsa ses yapar. daha bırsuru sebeb onun ıcın ıdda etme
sadece gülüyorum sana hayırlı işler kendine iyi bak...
''selamlar.ben frene bastıgımda (dusuk hızlarda) durmaya yakınlasınca on frenlerden ıslık sesı gıbı bır ses gelıyor.ne yapmam lazım.bu durum onemlımıdır.bır sey yapacaksak fıyatı ne olur tahmınen.sımdıden tesekkurler.''
astram aynen sana katılıyorum...bilgili oldugun kesin bu konularda en azından bu işi yapıyorsun ama çok kısa bilgi vermişin herhalde ben anlamıyorum diyedir ama bu form tek benle degil..Anlayan biri çıkar sanırım kusura bakma benim kafa kalın biraz beyin algılama da güçlük çekiyor...herhalde bir sürü sebebide bundan dolayı açıklamışın öyle anlıyorum...

gülmenin sebebi nedir?? birde o yazıyı bututmenın sebebı??

gülmenin sebebi nedir?? birde o yazıyı bututmenın sebebı??

''ya abıcım sen bu işin içinde değilsin ki nasıl anlatım sana....onun ıcın ıdda etme''
gülmemin sebebi ben bişey idda etmiyorum ki....Sen benim anlamayacagımı nerden anladın?İlla bişey anlamak için o işi mi yapmak gerekiyor...
Babam kasap degildi ama çogu kasapdan iyi kurban keserdi...Neden diye soracak olursan (sormazsan yazmayacam)

''ya abıcım sen bu işin içinde değilsin ki nasıl anlatım sana....onun ıcın ıdda etme''
gülmemin sebebi ben bişey idda etmiyorum ki....Sen benim anlamayacagımı nerden anladın?İlla bişey anlamak için o işi mi yapmak gerekiyor...
Babam kasap degildi ama çogu kasapdan iyi kurban keserdi...Neden diye soracak olursan (sormazsan yazmayacam)
abicim bi işi bilmek ayrıdır iyi bilmek ayrıdır ben bu frenden gelen sesler için kaç kez ugrasmısımdır ilk işe başladıgımdaki bildiğimle şimdiği bildiğim çok farklı onun ıcın tecrube önemli birsey.

abicim bi işi bilmek ayrıdır iyi bilmek ayrıdır ben bu frenden gelen sesler için kaç kez ugrasmısımdır ilk işe başladıgımdaki bildiğimle şimdiği bildiğim çok farklı onun ıcın tecrube önemli birsey.[/quote]
astram konu dagıldı nerden nereye geldi...Bence tek haklı oldugun konu yukarda yazdıgın husus...Herşey gönlünce olsun,Allah a emanet ol....

yazın hemen hemen her araçta duyula bilen bi ses balataların temizlenmesiyle halolur.

Geri