Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kotu dusunmeyelim belki babasi goturuyodur ama o oyle yaziyordur. Bende kucuk yaslarda baslamistim forumlara boyle yazmiyordum tabi o ayri bi konu. Araba heves isiÇocuk 16 yaşında.. Ehliyetsiz araba kullanıyor.. Allah hepimizi bu tür c.... dan korusun...
Çocuk 16 yaşında.. Ehliyetsiz araba kullanıyor.. Allah hepimizi bu tür c.... dan korusun...
Konudaki tüm mesajları okudum 16 ya dair hiçbir ize rastlamadim ve çok merak ettim kim bu 16 yaşındaki arkadaşımızÇocuk 16 yaşında.. Ehliyetsiz araba kullanıyor.. Allah hepimizi bu tür c.... dan korusun...
Abi sağolasin beni anladigin icin dogrudur ankara trafiğinde kullanmiyorum ama 1 sene sonra insallah 1 sene sonrasina kadar arabami iyileştirip guzelleştirmek istiyorum bu arada arabayi babam uzun yoldada kullandigi icin sormuştum yani. (Okul basladi yazdigim konuya neler olmuş)Kotu dusunmeyelim belki babasi goturuyodur ama o oyle yaziyordur. Bende kucuk yaslarda baslamistim forumlara boyle yazmiyordum tabi o ayri bi konu. Araba heves isi
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Allah bizi ACEMI SOFORLERDEN KORUSUN.Çocuk 16 yaşında.. Ehliyetsiz araba kullanıyor.. Allah hepimizi bu tür c.... dan korusun...
Doğru insan küçük yaşta pişer buyuyunce ham olur. (Çok araç kullandim ama köyde ankarada da hipodromda suruyorum araclar hakkinda çok fazla bilgim var (işimiz bu zaten mesleki olarak) dBen zaten ehliyetsiz trafiğe çıkmamış konusuna illet oluyorum. Elinde ehliyet olup da trafik için de ayran budalası gibi gezer çok fazla aracı ehliyet değil kişi sürer ama burada yasa ne? 18 yaşına gel sürücü belgeni al diyor. Ya değilse sürücü belgesi olsa ne olur? olmasa ne olur?