Fren Sesi

fıratpen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar yuksek hızlarda frene bastınmı ınanılmaz bır ugultu baslıyor on kısım da dıskler yenı balatalar yenı amortısorler yenı tum bakımları yapıldı ama ben bu sesı bulamıyorum delırıcem

2000model astra g kasa sedan cd modelı

abs sesı degıl bu abs devreye sokmadan az frenajda bu sesı verıyor

Bu arabanın klasık ozellıgımı yoksa bır arızamı var yardım lutfen

Mısaf 200km 170km fılan gıderken frene basın ca yavaslamak ıcın urrrrrr dıye bır ugultu baslıyor aracda dıreksıyon da e ıc kokpıtte ugultu baslıyor
:cry:

araba veya direksiyonda sallantı veya titreme yapıyormu?yapıyorsa eger disklerinde sorun var?Ben de titreme vardı diskleri kurtardıgı için taşlattım yoksa degişecek.

diskler balatalar amortisörler değişmeden önce de varmıyıdı bu şikayetin

sanırım disklerin yamulmuş yada öle bişey arkadaşım

kutluhan83' Alıntı:
sanırım disklerin yamulmuş yada öle bişey arkadaşım
disk yamulsa fren pedalını tıtretir! hem dıskler yenı hemde balatalar yenı oldugu ıcın bu ses bı kaç hafta gelir vede kesilir. eger kesılmezse taktırdıgın yere bı göster aracı.. balataları bı zımpara yapsın olmazsa, düzelir

astrammm' Alıntı:
disk yamulsa fren pedalını tıtretir! hem dıskler yenı hemde balatalar yenı oldugu ıcın bu ses bı kaç hafta gelir vede kesilir. eger kesılmezse taktırdıgın yere bı göster aracı.. balataları bı zımpara yapsın olmazsa, düzelir

olabilir dediğin ama bende doğan1.6 ie wardı onun diskleri yamulmuştu pedalda titreme yapmadan aynı ses geliyordu dostum...

kutluhan83' Alıntı:
olabilir dediğin ama bende doğan1.6 ie wardı onun diskleri yamulmuştu pedalda titreme yapmadan aynı ses geliyordu dostum...
yok mumkun değil.. balatalardan yapmıstır

yan sanayi parçadan olabilir arkadaşım yada kötü işcilik

Sıkıntı bulundu arkadaslar arka fren balataları sertlesmıs ve tutma yapamadıgı ıcın de bu ugultuya sebep oluyormus

Geri