Fren Pedalının Şişmesi ?

benimkisi anında şişiyo. yok mu bi bilen yaw :confused:

Biraz sabredin bi bilen çıkıp size bişeyler yazacaktır mutlaka

bunun çözümü yok arkadaşlar motor stop ettiği anda ayak gücünüz ölçüsünde fren yaparsınız.Daha sonrası ise allaha kalmış

bunun çözümü yok arkadaşlar motor stop ettiği anda ayak gücünüz ölçüsünde fren yaparsınız.Daha sonrası ise allaha kalmış
üstadım benim sorunum motoru kapattığın ilk anda şişme olması. hani normalde 1-2 kere firen yaparsın de öle şişer ya, benimkisi motor kapattıktan sonra hemen şişiyo. benim problemim bu.

yok mu arkadaşlar bu konu hakkında tatmin edici bir firkri olan?

Bendede sabahları hava soğukken fren şişiyor.Sinir bozucu bir durum nedeni tam olarak nedir?

Son düzenleme:
yok mu arkadaşlar bu konu hakkında tatmin edici bir firkri olan?

kardeş senin sorunun cevabını bu forumda çoktan vermişler sen hala yok mu tatmin edici fikri olan diyorsun, westinghouse un arızalı, vakum tutmuyor, fren merkezi derler buna, hurdalıklarda bulabilirsin temizini

Son düzenleme:
cevabını yazıyorum hala bı bılen dıye soruyorsunuz

cevabını yazıyorum hala bı bılen dıye soruyorsunuz

Kızma usta. verdiğin bilgi değerli teşekkür ediyorum.
benim anlamadığım konu çalışırken bi şişme yok ama stop ettiğim anda olması. en kısa zamanda bi göstermek lazım sanayide.
sağolasın zaman ayırıp bilgi verdiğin için.

calısırken sureklı vakum var sısme olmaz tabıkı o sıbobun görevı seyır halınde stop ederse westinghouse n ıcındekı vakumlu hava tekrardan emme manıfolduna boşlamasın dıye var. sıbop olmazsa yada kucuk bı kacak olursa stop edınce boşalır hava

Geri