Fren pedalına basarken gelen ses

Abim az biraz benim de elim anahtar tutar :) bu işlemi dört teker içinde yapmak gerek ;) temiz bir iş için biraz emek ve zaman yeterli olur sanırım.

başka yöntemde o ekleme yapılan yerdeki eski yağı şırınga ile almak,yenisini doldurmak borulardaki eski yağı havasını alana yeni yağ kabarcıksız gelene kadar videodaki gibi yapmak,her defasında o bidona dikkat etmek seviyesi düşmeden tekrar hava girişi olmadan takviye

Abim az biraz benim de elim anahtar tutar :) bu işlemi dört teker içinde yapmak gerek ;) temiz bir iş için biraz emek ve zaman yeterli olur sanırım.
aynen yapılması gereken sırası en arka sağ sonra sol sonra ön sağ sonra ön sol bitti :)

Abi bu değişimi yapar iken freni pompalamaya gerek var mı? yoksa sadece işi akışına bırakmak en iyisi mi?

kışa girmeden önce tüm yağları yenıledım ve tamamladım direksiyon hidroliği frenler motor falan hepsi tamam ama hala çözemedim şu işi tşkler yorumlarınız için

konusu açılmışken kampana frenlerin hidrolik boşaltım subabı nerede?

burada sadece disk frenlerinki görünüyor

Evet görüyorum ama o disk fren için olan çıkış, ben kampana için soruyorum malum kampana frenin merkezi içinde..

attachment.php

Ekli dosyalar

• uzman.webp
    uzman.webp
    28.9 KB · Görüntüleme: 35
Geri