Fren pedalı sertleşmesi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olciyak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

olciyak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar bundan 3 ay once sıfır Corsa almıs bulunmaktayım benım bır sorum olacak ABS li biçok araba kullandım fakat tam olarak tepkılerını hatırlamıyorum , benım aracım yuksek suratlarda anı frenlemelerımde fren pedalım sanki şişiyor gibi olup bayagı sertlesıyor , biraz daha guc uygulayınca abs devreye giriyor sertlesme asamasında frenlerım oldukca guzel tutuyor sorun yok yanı bu durumda boyle sısme gibi sertlesmesi normalmi?
Şimdiden yorumlarınız ıcın tesekkur ederım...

aynı şeyi bazen ben de yaşıyorum. westinghouse sisteminde vakum kaçağı aklıma geliyor ilkin :confused:

Son düzenleme:
aynı şeyi bazen ben de yaşıyorum. westinghouse sistemi aklıma geliyor ilkin :confused:

Evet westinghouse sistemınden olabılırmıs :/ 2012 bi araçta hortum kaçagı olabılecegını zannetmıyorum
1- Vakum pompası (Westinghouse giren hortumdan çalışıp çalışmadığı anlaşılır)
2- Westinghouse'de sorun olabilir ( değişim öncesi içerisindeki tamir takımı değişebiliyor)
3- Vakum pompası ile Westinghouse arasındaki hortumlarda kaçak olabilir......
(Vakum pompası benzınlı araclarda yokmus)
Ben bi servise gideyim en iyisi :/ nede olsa garanti kapsamında
Ama hayla arkadasların deneyım ve yorumlarını beklıyorum...

fren pedalına bastığnızda pedalın ordan fıs sesi geliyorsa wentanus keçesinde sorun vardır sertleşme sebebi o dur bence servise baktırın

fren pedalına bastığnızda pedalın ordan fıs sesi geliyorsa wentanus keçesinde sorun vardır sertleşme sebebi o dur bence servise baktırın

aynen oyle fıs sesi geliyor araba daha 3 aylık :) hadi hayırlısı yagrın sınav cıkısı servısteyım o zaman ;) garantıye giriyordur heralde...
Tesekkur ederım sagolun...
Bunun sebebı 3 aylık arabada ne olabılır acaba ?

Kul yapısı bu. Olabilir. Ne hatalar çıkıyor yeni arabalarda

Kul yapısı bu. Olabilir. Ne hatalar çıkıyor yeni arabalarda

Tabikide en azından sıfırdan kazalı degil onu biliyorum :) olsun yagrın gotururum degiştirirler... zaten opelın kalıtesını tartısmasız biliyorum o yuzden olur boyle şeyler. Garantisi bitene kadar da servislerinin nazına katlanacagım :)

Allah başka sıkıntı bela vermesin. Keçe dediğin yarım saatlik iş. Olur biter.

o fısss sesi için ben servise gittim normal o dediler hatta br astra j ve bir insigniada denedik onlarda da vardı sonra arkadaşın corsada aynı sesi yapıyormuş ondan sonra üstüne düşmekten vazgeçtim

Geri