fren pedalı sertlesiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktay38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oktay38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadslar nrmal seyirimde giderken bazende makas show yaparkern frenler inanılmaz derece sertleşiyor 3-4 sn sert oluyor sonra yumusuyor ama cok krkuyorum cünkü önümdeki araba ile mesafem azalıyor gecen günde carbon cleane götürdüm arkadsım kolu degdi fren hortumu vardı emiş hortumuymus onu kırdı japon yapıstırıcısı ile tutturdum, yalnız daha öncede vardı acaba sizce sorun nerdedir :)

balatalar sertleşmiş yada bitmiş olabilme ihtimali yüksek.

ön balatlar degişmişti hatta artık tam diske outruyor bile :)

arkadaşım. ben aracımın balatalrını değiştirmiştim. aracı toparlayıp teslim etti. Kontrol ettim. frenler o kadar sertttiki pedala yüklenince yavaşça duruyordu. ustaya söyledim usta balata yeni alışır geçer dedi. 1 kaç gün sonra ustaya tekrar gösterdik meğersem westanhouse ünitesinden hava geçiş hortumu tıkanmış ondan dolayı fren sertleşmiş. ufaj bir hortum kontrol etsen iyi olur..

galiba kırlına hortumu diyorsun :(:(

o kırılan hortumda kaçak vardır; onu ya düzeltin ya da yenileyin yoksa fren sertleşir yani westinghouse freni yumuşatamaz.....

ewet esta emiş hortuum öyle bişeydi küçük hortuma 35 tl para istiyorlar zoruma gitti :)

arkadslar nrmal seyirimde giderken bazende makas show yaparkern frenler inanılmaz derece sertleşiyor 3-4 sn sert oluyor sonra yumusuyor ama cok krkuyorum cünkü önümdeki araba ile mesafem azalıyor gecen günde carbon cleane götürdüm arkadsım kolu degdi fren hortumu vardı emiş hortumuymus onu kırdı japon yapıstırıcısı ile tutturdum, yalnız daha öncede vardı acaba sizce sorun nerdedir :)

O dedeğiniz parça sizin pek ciddiye almadığınız ama hayatınızı hemen hemen teslim ettiğiniz bir parça.Motordan çalışırken üretilen hava basıncının bir kısmı westinghouse " a gelir ve frene bastığınızda belli bir basınçla fren hidroliğinin fren merkezine baskı yapmasını böylece aracınızın fren sisteminizin çalışmasına yardımcı olur.Aracınızın stop ettiğinizde frenlerde meydana gelen şişme ve zayıflama bunun neticesindedir.Eğer o parçayı değiştirmezseniz felaket tellallığı yapmak istemem ama frenleri en çok ihtiyacınız olan bir anda unutmanız ve hayatınızı tehlikeye atmanız demektir.Sevgiler

O dedeğiniz parça sizin pek ciddiye almadığınız ama hayatınızı hemen hemen teslim ettiğiniz bir parça.Motordan çalışırken üretilen hava basıncının bir kısmı westinghouse " a gelir ve frene bastığınızda belli bir basınçla fren hidroliğinin fren merkezine baskı yapmasını böylece aracınızın fren sisteminizin çalışmasına yardımcı olur.Aracınızın stop ettiğinizde frenlerde meydana gelen şişme ve zayıflama bunun neticesindedir.Eğer o parçayı değiştirmezseniz felaket tellallığı yapmak istemem ama frenleri en çok ihtiyacınız olan bir anda unutmanız ve hayatınızı tehlikeye atmanız demektir.Sevgiler

servoya gelen basınçlı hava kısmı hariç arkadaşın yazdıklarına katılıyorum ve yapıştırdığınız boruyu komple değiştirmenizi şiddetle tavsiye ediyorum..

tmm arkadaslar maasaımı alıyım ilk işim o olacak dedginiz gibi hayatımı ona bırakıyrum

Geri